2777
2789
زنجبیل هفته ای چندبار بخورم میترسم زیاد گرمی بخورم کبدم داغون بشه اخه گرید یک هست

ن زنجبیل خیلی دمکردش بانبات خوبه 

یکروز درمیون 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نینی قشنگم من و بابایی واسه اومدنت لحظه شماری میکنیم🥰تو قند این روزهامون شدی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما بهمنی ها شما آبانی ها رو میزاریم تو جیبمون😂😂

😂😂ببین باید از یه آبانی فرار کنی😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بذار دهن وا کنن بعد دعواشون کن 😂قاووت و زردک بهارنارنج اینا میل جتسی رو زیاد میکنه

آخه دیدم بعضیا میگن کافور بده فلان بده 

حوصله مسخره بازی نداشتم گفتم جنگ اول به از صلح اخر 😂

اینا شعاره عزیزمما تو عمل ثابت میکنیم😂😂😂

نهههه از نظر علمی ثابت شده😂چرا انقدر مقاومت میکنی فرزندم😂😅🤪

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

به خدا کفران نعمت داری می کنی😁🤷🏻‍♀️

باورت میشه هرموقع شوهرم میاد انگار تبر به سرم میزنن 

اصن هیچ حسی ندارم خیلی بده خیلیییی 

شوهرمم یوقتایی متوجه میشه ناراحت میشه 

آخه دیدم بعضیا میگن کافور بده فلان بده حوصله مسخره بازی نداشتم گفتم جنگ اول به از صلح اخر 😂

نه بابا چیکارش داری بنده خدا کافور بدی بهش . خودتو تقویت کن ک خوشت بیاد بخدا منکه شوهرم هرازگاهی میخاد آرزومه ک گرم باشه بعدنا میفهمی پس بهش برس

کاملا قبول دارم

😂😉