2777
2789

بچه ها من تو اقدام هستم دو ماه ولي هفته ي دو سه بار قليون مي كشم مي شه راهنماييم كنيم قبل از بارداري خيلي تاثير ميزاره يا وقتي باردار شدم فقطبايد بزارم كنار

همه ى زندگيم دخترم آيما❤️

عزیزم خب مشخصه ضرر داره

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم دیگه نکش اینقد سخته ینی...من رفتم بهداشت گفت اصلا جایی دود هست نباش

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

تاثیر که میزاره.ولی خب من موردایی میشناسم که افراط دارن تو کشیدن سیگار و قلیون(همچنین مشروب)ولی خب به راحتیم باردار شدن

چندتاشون که نمیدونستن حامله ان و استفاده کرده بودن

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

قلیون میوه ای میکشی؟

مواد شیمیایی داخلش و مقداری الکل و شیشه داره

بهتره الان هم نکشی

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

قطعا تا ثیر میزاره.چون وقتی متوجه حاملگیت میشی که جنین دوهفتست ... 

بنظرم نکش اصلا.. این چیزا جدا از اینکه برا سلامتی مضره خیلی زود پیرپوستی میاره.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

مقاله ای میخوندم که سیگار حتی کیفیت اسپرم رو هم کم میکنه

یعنی سیگار کشیدن پدر هم مشکل آفرین هست

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)