2777
2789
عنوان

این چه کاریه من میخوام بکنم اخه

199 بازدید | 15 پست

ادم درس خونی نیستم کلا کل معدلام چه دبیرستان چه دانشگاه سیزده و خورده ای بوده همیشه الان خیلی جدی تصمیم دارم باز برم دانشگاه و یه رشته پیرا بخونم  من از اونام که حالم از درسو امتحان بهم میخوره و حتی برا زندگیم هیچ انگیزه خاصی ندارم😐🤌 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من این تلقین های منفی  یذار کنار چه دختر چه پسر جامعه جامعه ای نیست که بگی پسر فلانی از خانواده فلانی خب که چی جامعه از تو هویت می خواد وگرنه نمی تونی وارد جانعه بشی بعد 18سال شما باید به جامعه پاسخ گو باشید که کی هستی بازار همیشه سرجاشه باهار تا گپ ولی هویت مهم اینکه تو کی هستی و کالج بهت هویت میده  و هرروز تو کالج کلی چیز یاد میگیری برای هزارتا چیز تغییر میکنی

آیندمو تضمین کنم و هم اینکه از شهرمون برم دوس دارم ازاد باشم هم اینکه یه رشته خوب خوندنو تجربه کنم

بنظر من این ریسک رو انجام نده .

چون ممکنه الان از انگیزه پُر باشی ولی وقت عملش درجا بزنی

مدت زیادیه از مطالب دبیرستانت گذشته و یادآوری و تست و کاربلد شدن نیاز به زمان زیادی داره .

اگه تو مدت زمان کم میخوای آیندتو تضمین کنی وقت تمومه

برو دنبال کار چون توی ۲ سال میتونی حرفه ای باشی بری سرکار

ولی ۲ سال وقت بزاری واسه ی کنکور و دانشگاه هیچ درآمدی کسب نمیکنی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

آفرین بحث آینده آت هست

نود درصد ما کاری رو انجام میدم که دوست نداریم ولی برا پیشرفت مون لازمه

هشت درصد ما کاری رو انجام میدیم که دوست داریم ولی هیچ آینده ای ندارع

تنها یه درصد از ما عاشق کاری انجام میدیم هستیم و اون کار آینده و پول داره

پس بجنگ چون اکثرا جز نود درصدیم و آینده آت رو تصمیم می‌کنه حتی اگه مسیرش رو دوست نداشته باشی

بنظر من این ریسک رو انجام نده .چون ممکنه الان از انگیزه پُر باشی ولی وقت عملش درجا بزنیمدت زیادیه از ...

پر از انگیزه نیستم میخوام به کاری کرده باشم برا زندگیم چون خیلی عقب موندم  نمیدونم چطور حسمو توضیح بدم من الانم انگیزه ای ندارم ولی میخوام که اینکارو بکنم با وجود تمام بی حسیم

آفرین بحث آینده آت هستنود درصد ما کاری رو انجام میدم که دوست نداریم ولی برا پیشرفت مون لازمههشت درصد ...

میخوام کاریو انحام بدم که دوست ندارم دقیقا توصیفم کردس دوس ندارم انگیزه ایم ندارم ولی میدونم برای ایندم لازمه اینجوریم که کل زندگیتو تباه کردی حالا یه سال دیگم روش