بستگی داره بچه چن وقته باشه؟اگ شیر دهی دارین طبیعیه تا دوسال بعد زایمان اوضاع ناجوره بعد بهتر میشه هی
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو این سنم مث مخلوط کن بدون درب هستن بچه ها هرچی جمع کنی باز پخش میکنن
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
براهمینه انقد خسته میشین و ب کاراتون نمیرسین کم کم بهتر میشن بخصوص مهد میرن قشنگ براخودتون وقت پیدا میکنین
از حدود سه چهار سال بهتر میشه . هر چی بتونی ریتم بدی به زندگیت بهتر میشه . البته بستگی به حجم کارتم داره من برای کار خونه خودمو نمیکشم دائم دستمال به دست دنبال گردگیری نیستم . کثیف و شلخته نیستم ولی سخت نمیگیرم که مثلا کوچک ترین لکه توی خونه نباشه . فقط وقتی مهمون بیاد در اون حد سخت گیرم باقی مواقع روحیه ام و حال خودم و بچه ام اولویته
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚