سلام خوبید میخوام بهم مشورت بدید به کمکتون احتیاج دارم . ما 3 سال تو خونه عموی هنسرم مستاجر بودیم 9 تومن دادیم بدون کرایه البته بماند این 3 سال چقد مارو زنعموش دق داد از منت هاش گرفته تا کرایه خواستن و اذیت هاش حالا خونش هم خیلی کوچیک بود ماهم تازه یک هفتس از اونجا دراومدیم دوتا در اومدیم اینورتر اونا هم هنوز پولمونو ندادن ماهم چون فامیل بودیم قولنامه ننوشتیم حالا ما پولمونو میخواییم اوناهم میگن تا مستاجر نیاد نمیتوتیم بدیم . منم میگم شاید حالا حالا مستاجر نیاد پول ما چی میشه بگید من به زنعموش چی بگم که پولمونو بدن خیلی اخلاق بدی داره
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صبر داشته باش سه سال بهتون خونه دادن،قدرنشناس نباش آسمون که به زمین نمیاد ،چند وقت دیگه خونشون رو ...
خب ما یک ماهه بهشون گفتیم میخوایم دربیایم اما هنوز خونرو واسه اجاره نذاشتن که پول مارو دیر بدن حرصمونو دربیارن به خدا اگه بگم تو این سه سال چقد اذیتم کردن
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
قبول داری بهتون لطف کردن این اجازه رو دادن که بشینید یا نه؟ اگه قبول داری که پس اسمون به زمین نمیاد ...
درسته 3 سال نشستیم بدون کرایه ولی منت ها و اذیت هاشون خیلی بوده منم نمم همین الان پولمونو بدن یک ماهه گفتیم بهشون حالا یک ماهم صبر میکنم ولی اگه تا اون موقع ندادن چی