2777
2789
عنوان

بدبختی ما یکی دوتا نیست😢😢

368 بازدید | 27 پست

سلام خوبید میخوام بهم مشورت بدید به کمکتون احتیاج دارم . ما 3 سال تو خونه عموی هنسرم مستاجر بودیم 9 تومن دادیم بدون کرایه البته بماند این 3 سال چقد مارو زنعموش دق داد از منت هاش گرفته تا کرایه خواستن و اذیت هاش حالا خونش هم خیلی کوچیک بود ماهم تازه یک هفتس از اونجا دراومدیم دوتا در اومدیم اینورتر اونا هم هنوز پولمونو ندادن ماهم چون فامیل بودیم قولنامه ننوشتیم حالا ما پولمونو میخواییم اوناهم میگن تا مستاجر نیاد نمیتوتیم بدیم . منم میگم شاید حالا حالا مستاجر نیاد پول ما چی میشه بگید من به زنعموش چی بگم که پولمونو بدن خیلی اخلاق بدی داره 

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

والا من بودم حرفی نمیزدم چون ۳ سال نشستم بدون کرایه!

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من بودم حرفی نمیزدم چون ۳ سال نشستم بدون کرایه!

خب عزیزم اونا همون اولش گفتن هر چند سال خواستید بشینید ما که از شما کرایه نمیخوایم بعدش دیه دراوردن خیلی اذیتمون کردن

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

یه مدت بهشون زمان بدین شاید کسی پیدا بشه. مثلا مهلت یه ماهه بدین

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

مگر از طریق بزرگترها اقدام کنید و واسطه گری استفاده کنید چون قولنامه ننوشتید دستتون به جایی بد نیست 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
خب عزیزم اونا همون اولش گفتن هر چند سال خواستید بشینید ما که از شما کرایه نمیخوایم بعدش دیه دراوردن ...

قبول داری بهتون لطف کردن این اجازه رو دادن که بشینید یا نه؟

اگه قبول داری که پس اسمون به زمین نمیاد یکم پولتون بمونه پیششون

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
صبر داشته باش سه سال بهتون خونه دادن،قدرنشناس نباش آسمون که به زمین نمیاد ،چند وقت دیگه خونشون رو ...

خب ما یک ماهه بهشون گفتیم میخوایم دربیایم اما هنوز خونرو واسه اجاره نذاشتن که پول مارو دیر بدن حرصمونو دربیارن به خدا اگه بگم تو این سه سال چقد اذیتم کردن 

خب ما یک ماهه بهشون گفتیم میخوایم دربیایم اما هنوز خونرو واسه اجاره نذاشتن که پول مارو دیر بدن حرصمو ...

خوب انقد اذيت شدي هون اول بلندميشدي چرا3سال مونديد

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
قبول داری بهتون لطف کردن این اجازه رو دادن که بشینید یا نه؟ اگه قبول داری که پس اسمون به زمین نمیاد ...

درسته 3 سال نشستیم بدون کرایه ولی منت ها و اذیت هاشون خیلی بوده منم نمم همین الان پولمونو بدن یک ماهه گفتیم بهشون حالا یک ماهم صبر میکنم ولی اگه تا اون موقع ندادن چی