2777
2789

یک استارسید یک مدیوم بیاد از اینده ام بگه 

انگار استارسید ها مدیوم ها میتونن از اینده بگن   

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی عکس از ناحیه خصوصی خودش گذاشته بود 

این بدترین و زشت ترین و عجیب ترین تاپیکی بود که دیدم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یک کاربری می‌گفت تو یک ساختمان با خانواده شوهرش زندگی میکرد 

شوهرش اهل خونه و خانواده نبود یعنی کلا نبود 

این خانم بچه پنج ماهه اش رو تو خونه می‌ذاره و میره 

می‌خواسته جدا بشه 

الان نزدیک سه سالشه ولی مادرش هیچوقت نتونست بچش رو ببینه 

یک تاپیک دیگه هم بود 

می‌گفت زندگیم عالی بود 

شوهرم خیلی خوب بود اما گفتم یکبار امتحانش کنم تو برنامه روبیکا با یک خط دیگه که شوهرش نداشت پیام میده و شوهرش هم به اون خانم میگه من زن دارم و مزاحم نشید و بعد بلاکش می‌کنه 

این خانم پیام ها رو پاک نمیکنه شوهرش اتفاقی پیام ها رو میبینه می‌فهمه اون خانم همسر خودش بوده و از اون موقع کلا سرد میشه و با کنایه حرف میزنه باهاش 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

🤨

چیشد ؟😂😂

همیشه به اون خانم که دخترش رو چند ساله ندیده فکر میکنم 

آخه مگه میشه بچه رو پنهون کنند ؟ 

یا اون کاربری که الکی زندگیش رو نابود کرد چرا آخه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها