2777
2789
عنوان

امان از خواهر شوهر

392 بازدید | 16 پست

وای من یه خواهر شوهر دارم سمه خالصه همیشه درگیره می خواد همه چی حرف اون باشه منم که تو کتم نمیره اونروز خرید داشت باهاش رفتم بعد اون یه روز برای پسرم کلی خوراکی خریده بود بعد چون ماام واسه دخترش خرید کردیم خواسته عوض ا ن یه تاب شلوارک‌ آورد منم گفتم نمگیزم سه فرصت دیگ موضوع دیگ بود باشه ولی واسه اینکه باهات بیرون اومدم نمی خوادمنت باشه سرش درحالیکه من کلی کار تا الان براش انجام دادم حالا واسه بیرون اومدن تصمیم گرفته هدیه بده کهوبه گفته خودش به شوهرم منت سرش نباشه اورده لباس میگه برو بپوش گفتم من نمی خوام ناراحت میشم کاری نکردم میگه سرتق نباش برو بپوش گفتم وا خب نمی خوام دیگ گفت من میگم بایدبپوشی گفتم قرار نیست همیشه هرچی شما میگی بشه من به این عنوان از شما هدیه نمیگیرم هر مناسبتی بود می گرفتم ولی واسه اینکه اومدم خیابون باهاتون قبول نمی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=353272558]چقد بی احترامی کردی به بنده خدا یکم اخلاقتو درست کن من اهل بی احترامی نیستم اینکه می گفت نمی خوام منت بمونه سرم که اومدی باهام بدم اومد چرا من باید برای یه بازار رفتن باهاش سرش منت بزارم 

من صورت خواهرشوهرمو اصلاح میکنم موهاشو کوتاه و رنگ میذارم اونم برام جور دیگه جبران میکنه برا بچه هام ...

درستشم همینه اخه تو زحمتی می کشی واسش من خواهر شوهرم واقعا ازار روحی روانیم می داد یه مدت واقعا دلم می خواست یه بار حالش رو بگیرم