2777
2789
عنوان

زنه میخواست ببرتم تو اتاق پرو😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم فروشندستنمیدونم تو مغزش چی گذشته 🤡

منم بخدا فکر کردم واسه همونجا مسئولی چیزیه ولی کیف کولش بود شک کردم خیلی آخه ما تو فروشگاه موندیم اینم دنبال ما میومد همش

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
فکر کنم واسه پسرش میخواستت

من پسر دار شم در اینده

اگ خودشم راضی باشه من دختر معرفی کنم بهش

هیج وقت نمیرم این طور دختر انتخاب ‌‌‌‌کتم

ار روی اندام و ظاهرش

مگ میوه هست 

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

فکر کنم واسه پسرش میخواستت

بخدا اولش همین فکرو کردم حتی با خالمم خندیدیم گفتیم این حالا میخواد خواستگاری چیزی کنه یهو اونجوری گفت ماتم برد

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
من پسر دار شم در ایندهاگ خودشم راضی باشه من دختر معرفی کنم بهشهیج وقت نمیرم این طور دختر انتخاب ‌‌‌‌ ...

خب دیگه یسری پیرزنا زدن رو دست پیرمردا... 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بخدا اولش همین فکرو کردم حتی با خالمم خندیدیم گفتیم این حالا میخواد خواستگاری چیزی کنه یهو اونجوری گ ...

شایدم کم داشته

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

وااا همینجوری رک‌ میگفت؟؟!!!

اره با شوخی و خنده

کلا شوخی های چیزم باهام میکرد

احساس راحتی باهم میکرد

من بهش رو نمیدادم

چون سن مادرمو داره و خب مجرده

احترام شو نگه میداشتم

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻