2777
2789
عنوان

چرا انقد زیاد میخوابم

64 بازدید | 8 پست

من روزی 11 ساعت یموقعا 12 ساعت میخوابم درصورتی که خواب طبیعی 8 یا 9 ساعته موقعی ام که میخوام بیدار شم انقد خسته ام انگار چند روزه که نخوابیدم من قرص ضد افسردگی ام میخوردم الان چند روزه قطعشون کردم ولی بازم اینجوریه به نظرتون برا چی اینجوریه یعنی بخاطر افسردگیه که داشتم؟ خودم حس میکنم خوب شدم ولی بازم میخوام برم دکتر ازش بپرسم

ورزش کن 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر درد منم هست

خیلی میخوابم

خسته شدم از خودم

بهترین ساعتهای زندگیم خوابم

بعد ساعت ده یازده شب تازه دلم میخواد کار کنم 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

ای خواهر درد منم هستخیلی میخوابمخسته شدم از خودمبهترین ساعتهای زندگیم خوابمبعد ساعت ده یازده شب تازه ...

خییلی بده میخوام درس بخونم باید زودتر بیدار شم ولی بخاطر این خواب نمیتونم قبلا بهتر بودم

اتفاقا ی مدتی صبحا میرفتم باشگاه ولی بازم از باشگاه میومدم چون صبح بیدار شده بودم خوابم میگرفت باید ...

چه ساعتی میخوابی 

شبا بیداری؟

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

چه ساعتی میخوابی شبا بیداری؟

الان اره شبا بیدارم تا ساعت 3 و4، چون صبح بیدار شدن سختمه ولی شب بیدار موندن برام راحت تره اونموقع به کارام میرسم البته همیشه ام اینجوری نیست یموقعا ام زودتر میخوابم