2777
2789
عنوان

تجربه طلاق کسی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4352 بازدید | 201 پست
انقدر جلوي مرداي بد شُل گرفتين و كوتاه اومدين كه الان وضعيت زندگي ها اينه و فكر كردن چه خبره ! يه س ...

شوهرمن خیلی دیگه نادره 

مرتب میگه تو باید ازمن تشکر کنی که دارم واست کارمیکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمن خیلی دیگه نادره  مرتب میگه تو باید ازمن تشکر کنی که دارم واست کارمیکنم

قوي باش عزيزم و اعتماد به نفس داشته باش 

اميدوارم بهترينا براي زندگيت اتفاق بيفته در كنار انساني بهتر...

واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊
متاسفانه سیم کارتمم گرفت چون به اسمش بود  کلا من هیچی تواون زندگی ندارم

عزيز من اگه ادم بخاد سفت وايسه ميشه.نترس بخدا هيچي نميشه.بيرونت كرد بگو باشه ميرم ولي در حضور پليس.از خونه نشد بورو كلانتري .بي حجاب بگو شوهرم بيرونم كرده اين شكلي .ببين هرادمي ي ضعفي داره.

بابام گفت مال بد بیخ ریش صاحبش ولی حق نداری دیگه بیای دنبالش

من ی بار تو خونه مامانمم شوهرم دعوامون شد برگشت گفت که اینجا میمونی تا طلاقت بدم دقیقا فرداش پیام های غلط کردم داد منو گفتم خودت از حالت شخصی بودن زندگیمون واگذارش کردی به اعضای خانواده حالا باید مامانمو داداشم تصمیم بگیرن خلاصه خانوادهاش تا چندشب پشت هم اومدن معذرت خواهی بردنم ...آخرشم اومد از خانواده معدرت خواست گفت عصبی بودم ببخشید البته اینم بگم خدایی بدون هیچ اشتباهی یک هو پرید بهم برا این خانوادم ناراحت شدن گفتن اگر دخترمون حرف بدی یا اشتباهی میکرد ماهم بهش گوشزد میکردیم....😕فقط خودتو محکم بگیر...تازه بچه ام داری ب غلط کردن میوفته

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید

عزیزم چرا انقد زود ناامید شدی.به خدا توکل کن.مطمین باش تا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته.سوره مزمل رو هرشب بخون.

کاش اصلا نمیرفتی.بهش میگفتی اینجا خونمه تو اگه ناراحتی برو

عاشق خودمم...بوس بوس
من ی بار تو خونه مامانمم شوهرم دعوامون شد برگشت گفت که اینجا میمونی تا طلاقت بدم دقیقا فرداش پیام ها ...

شوهر من اینجوری نیست خیلی مغرورو یه دنده س 

یه کمم مودیه 

سری قبل 10روز هیچ پیامی نداد هیچ زنگی نزد بعد یهو 3نصفه شب اومد درخونمون گفت دلم واسه دخترم تنگ شده پاشو بریم شمال

عزیزم چرا انقد زود ناامید شدی.به خدا توکل کن.مطمین باش تا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته.سوره مزمل رو هرشب ...

برای طلاق دادنش اصلا ناراحت نیستم چون لهم کرد و هرروز داره اذیتم میکنه 

فقط نگران دخترمو آینده شم

من تجربه دارم والا طلاق بدترین راه ممکنه بخصوص با بچه یعنی عقل الانو داشتم اصلا طلاق نمیگرفتم هر چند که بهم بد کرد خودش و خانوادش ولی خب طلاق نگیر تو رو خدا بخدا مشکلات همه راه حل دارن شما سکوت کن یه مدت عصبیش نکن چند ماه خودش درست میشه سر چیز الکی زندگی رو تباه نمیکنن 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢