2777
2789
عنوان

تجربه طلاق کسی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4352 بازدید | 201 پست
اگر تلاش کنی و بعد تصمیم بگیری، هیچ وقت از جداییت پشیمان نخواهی شد ولی اگر کاری نکنی در اینده همیشه ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز 

واقعا آرومم کردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  بله هم من و هم همسرم pr هستیم

خوب این که خیلی خوبه

چون این طور که شما گفتی دخترم دو تابعیتی است، فکر کردم شما نیستی

پس به خدا توکل کن و هیچ ترسی رو به خودت راه نده

و اصلا از خودت ضعف نشون نده چون در شرایط کاملا برابر هستی

چقدربدصحبت میکنی.طفلک داغش تازس

تو موقعيتي كه داره بهتره همسرشو بشناسه و از چشمش بيفته درضمن من شما رو نميدونم و اينجا به نظرم سرزمين عجايبه ولي به عقيده ي من مردي كه بدون هيچ دليلي دستور سقط جنين بده لايق بدتر از اين حرفاست ...

راستي مخاطب من استارتر بود ✋🙏

واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊
خوب این که خیلی خوبه چون این طور که شما گفتی دخترم دو تابعیتی است، فکر کردم شما نیستی پس به خدا تو ...

اتفاقا اونجا خیلی حمایت میکنن ولی خب تنها کاری ازدستم برنمیاد 

دوست عزیزی که فرمودند توافقی باید مهریه رو بخشید اصلا اینطور نیست. طلاق توافقی یعنی روی تمام موارد قبل طلاق به توافق میرسند زوجین و بعد طلاق با رضایت هر دو ثبت میشه. برای این دوست عزیزمون میتونه موارد شامل مهریه، نفقه، حضانت بچه و ... باشه.

تو موقعيتي كه داره بهتره همسرشو بشناسه و از چشمش بيفته درضمن من شما رو نميدونم و اينجا به نظرم سرزمي ...

خودش بهترازهمه همسرشومیشناسه.استارترراهنمایی میخوادنه توهین به همسرش.تمام.

نی نی جووونمبیاتودلممم.......  
خودش بهترازهمه همسرشومیشناسه.استارترراهنمایی میخوادنه توهین به همسرش.تمام.

استارتر خودش زبون داره 

شما تو ١٠ تا پست تا الان بنده رو مخاطب قرار دادي 

٥ سال عمرش رفته منم دارم راهنماييش ميكنم ٥ سال ديگه رو هم به اميد اصلاح اين آدم هدر نده !!!!! 

بنظرم مردي كه از طلاق عاطفي حرف ميزنه ديگه ترسي نداره...

ببين ١١٠ك بياد حاليش ميكنه زنو از خونه بيرون كردن يعني چي.من كردم شوهرم منو از خونه خودم ميخاست بيرون كنه منم بدون مانتو روسري اومدم بيرون ١١٠زنگ زدم اومد حالشو جا اوردن حسابي 

ببين ١١٠ك بياد حاليش ميكنه زنو از خونه بيرون كردن يعني چي.من كردم شوهرم منو از خونه خودم ميخاست بيرو ...

متاسفانه سیم کارتمم گرفت چون به اسمش بود 

کلا من هیچی تواون زندگی ندارم 

انقدر جلوي مرداي بد شُل گرفتين و كوتاه اومدين كه الان وضعيت زندگي ها اينه و فكر كردن چه خبره !

يه سريا به هر قيمتي ميخوان بمونن