2777
2789
عنوان

تجربه طلاق کسی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4352 بازدید | 201 پست
من تجربه دارم والا طلاق بدترین راه ممکنه بخصوص با بچه یعنی عقل الانو داشتم اصلا طلاق نمیگرفتم هر چند ...

خیلی سکوت کردم اما انگار باسکوت بدترشد الان خودم دارم خفه میشم از حرفای نگفتم

وقتی هی میگه طلاق طلاق به زور برم خونه ش؟

شوهر من اینجوری نیست خیلی مغرورو یه دنده س  یه کمم مودیه  سری قبل 10روز هیچ پیامی نداد ه ...

خب دیگه اومده سراغت مال منم به مغروری معروفه من دوران عقد قهر طولانی داشتم چند بار؛اما موقع عروسیم همین یه بار بود که تازه یکی هم ازمون فوت کرده بود و ما عزادار بودیم بیشتر کارارم کرد اما آخرش اینجوری آبرو بری کرد...چون خونه مامانم بودیم بد شد اگ خونه خودم بودم اصلا کسی با خبر نمیشد چون هیچکدوم عادت نداریم بدیم بگیم ....یا مثلا من خیلی دلم پر باشه مودب و با احترام میرم پیش خانواده اش اونم شرایط فوق خاص میگم راهنماییش کنید لطفا ....تو باید خانواده همسرتو همیشه کنار خودت داشته باشی که اونم لا احترام روزای دیگه این احترام متقابل میاد ....الانم مطمئن باش میاد چند روز دندون رو جیگر بزار ..تا اونموقع هم بابات سرد میشه ی کم ....

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خودتو سنگین بگیر اومدن دنبالت ناز کن بگو من زندگی که همش باید منتظر باشم شوهرم بگه طلاق و پشتم محکم نباشه رو نمیخوام...

خب دیگه اومده سراغت مال منم به مغروری معروفه من دوران عقد قهر طولانی داشتم چند بار؛اما موقع عروسیم ه ...

ما دفعه اولمون نیست خیلی زندگی رو اعصابیه واقعا 

منم اصلا عادت ندارم صدام دربیاد یا چیزی بگم 

مادرشوهرم بدتروبدتر میکنه همه چیو دیشب اون وسط میگه زن که توخونه بشینه بخوره بخوابه همین میشه دیگه 

واقعا همچین مادری تربیتش کرده دیگه 

ولی من اصلا توهین نکردم بهشون بالاخره 5سال بااین آدم زندگی کردم 

سختمه واقعا که بخوام به زندگی دوباره باهاش فکرکنم

ما دفعه اولمون نیست خیلی زندگی رو اعصابیه واقعا  منم اصلا عادت ندارم صدام دربیاد یا چیزی بگم&n ...

اگر که براتون سخت برگشت پیشش خب خودتون بهتر میدونید صلاح زندگیتون رو ؛؛فک کردم ناراحتی که قهر کردی و علاقه داری به برگشت به زندگیت بخاطر خودت و بچه ات؛اگر خدایی نکرده طلاق رو انتخاب کردی خب پس یه جوری ادبش کن ولی اگر با شدایطی که براش میزاری راه اومدم و سر به راه شد برو سر زندگیت؛بنظرم بفکر اصلاح باش اگر درست شد زندگیتو کن اگر هم نه برو مشاوره بعد تصمیم آخرت رو بگیر ...طلاق به اسم آسونه ولی سخته موقعیت قبلتو نداری...ولی یه این معنی هم نمیگم که تو زندگی وایسی که فقط زن خورد شه و توهین بشنوه...از خدا برات بهترین و صلاحت رو میخوام..تصمیم عجوانه نگیر تو بزار یه مدت به هیچی فک نکن یک ذره برا خودت وقت بزار و در کمال آرامش فکر کن واومدن اونموقع بزار بببین چی پیش میره شرایطت جدید رو بگو رفتارهای آزار دهنده اش رو بیان کن که ترک کنه