2777
2789
عنوان

کیا حین زایمان چربی شکم دراوردن

81 بازدید | 5 پست

بچه ها من حین زایمان چربی شکمم هم دراوردم تقریبا 4 ماهه زایمان کردم بعضی وقتا خیلی شکمم درد میکنه دوباره خوب میشه بنظرتون طبیعیع؟ 

دخترقشنگم خداروشکرتورودارم  ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت حین بارداریه؟موقع زایمان که چربی نمیگیری اگه طبیعی زایمان کردی محکم ببند شکمتو تا ۶ماه سکمت ب ...

عاره عزیزم پوست اصافه و چربی دراوردم مدامم کمربند میبینم نه سزارینیم دومین زایمانمه  میگم عفونت نکرده باشه 

عاره عزیزم پوست اصافه و چربی دراوردم مدامم کمربند میبینم نه سزارینیم دومین زایمانمه میگم عفونت نکرد ...

نه عزیزم اگه عفونت داشته باشی سر درد و سر گیجه و تهوع داری اگه میختی جهت اطمینان تا بهداشت برو یا دکترت برو نشون بده چون جدیدن عفونت خیلی شایع شده نمیدونم چکار میکنن...دختر دایی منم عفونت گرفته بود دوباره باز کردنو شستشو دادن 

نه عزیزم اگه عفونت داشته باشی سر درد و سر گیجه و تهوع داری اگه میختی جهت اطمینان تا بهداشت برو یا دک ...

یا خدا ترسیدم