2777
2789

یه زن شوهر دار با یه مرد زن دار با هم ارتباط داشتن منم به دوستم اعتماد کردم  در حد درد دل این موضوع رو باهاش در میون گذاشتم ولی اون از اعتمادم سواستفاده کرد و حرف منو پخش کرد حالا که این زن و مرد مطلع شدن باهام دشمن شدن و بهم میگن که ما نمیبخشیمت الان عذاب وجدان شدید گرفتم دو ماهه در حالت روانی و افسردگی شدید کنج اتاقم نشستم و اشک میریزم نمیدونم چکار کنم ازشون حلالیتم طلبیدم ولی اونا بخشیدنم چکارکنم😭

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زمین به آسمون میباره؟

انگار تو خیانت کردی

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

هیچی هیچ کاری نکن برو بهشون بگو شما خجالت نکشیدین از خیانتتون حقتچن بود همه بفهمند و ابروتون بره بعدش من خجالت بکشم و شما رو ببخشم یا شما از همسرتون باید معذرت خواهی کنید ؟ اصلا تو چقدر کم رو و بی عقلی چه راحت ملت تیغت میزنن و تو هم الکی خودتو عذاب میدی اخههه

زن وشوهرشون خبردارشدن واکنش چی بود فقط تو افسردگی گرفتی؟

نه اونا هنوزم خبر ندارن فقط بهم میگن چون به دوستت گفتی دوستتم به همسایه ها گفته آبرومونو بردی

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید

درست متوجه نشدم!یعنی زن و مرد متاهل داشتن به همسراشون خیانت میکردن بعد شما به کسی گفتی و حالا عذاب وجدان داری؟؟؟؟اگع درست گفتم که حالا عذاب وجدانت رو درک نمیکنم،😶

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خوب دیگه بخشیدنت خودخوری برای چیه ،برای اینه که بدوستت اعتماد کردی احتمالا ..دور اون دوستو خط بکش و هیچ وقت اینجور مسائلو جار نزن سوره نورو حتما بخون در مورد افترا وتهمت نوشته حتی اگه گناهم نکرده باشن چون تموم فهمیدن شمارو دروغگو خطاب میکنیم نزد خدا .گناهم کرده باشن خدا شنونده و اگاه است جای حرفی باقی نمی مونه .دیگه شده تامام کات و بلاک 

نه اونا هنوزم خبر ندارن فقط بهم میگن چون به دوستت گفتی دوستتم به همسایه ها گفته آبرومونو بردی

بگو آخه نفهم تو اگه به فکر ابرو بودی همچین غلطی رو می کرده 

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست