یه زن شوهر دار با یه مرد زن دار با هم ارتباط داشتن منم به دوستم اعتماد کردم در حد درد دل این موضوع رو باهاش در میون گذاشتم ولی اون از اعتمادم سواستفاده کرد و حرف منو پخش کرد حالا که این زن و مرد مطلع شدن باهام دشمن شدن و بهم میگن که ما نمیبخشیمت الان عذاب وجدان شدید گرفتم دو ماهه در حالت روانی و افسردگی شدید کنج اتاقم نشستم و اشک میریزم نمیدونم چکار کنم ازشون حلالیتم طلبیدم ولی اونا بخشیدنم چکارکنم😭
برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی هیچ کاری نکن برو بهشون بگو شما خجالت نکشیدین از خیانتتون حقتچن بود همه بفهمند و ابروتون بره بعدش من خجالت بکشم و شما رو ببخشم یا شما از همسرتون باید معذرت خواهی کنید ؟ اصلا تو چقدر کم رو و بی عقلی چه راحت ملت تیغت میزنن و تو هم الکی خودتو عذاب میدی اخههه
درست متوجه نشدم!یعنی زن و مرد متاهل داشتن به همسراشون خیانت میکردن بعد شما به کسی گفتی و حالا عذاب وجدان داری؟؟؟؟اگع درست گفتم که حالا عذاب وجدانت رو درک نمیکنم،😶
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
خوب دیگه بخشیدنت خودخوری برای چیه ،برای اینه که بدوستت اعتماد کردی احتمالا ..دور اون دوستو خط بکش و هیچ وقت اینجور مسائلو جار نزن سوره نورو حتما بخون در مورد افترا وتهمت نوشته حتی اگه گناهم نکرده باشن چون تموم فهمیدن شمارو دروغگو خطاب میکنیم نزد خدا .گناهم کرده باشن خدا شنونده و اگاه است جای حرفی باقی نمی مونه .دیگه شده تامام کات و بلاک