بعضی وقتا که امتحان دارم یا مهمون داریم ، یدونه میخورم که پریود نشم راحت درس بخونم.
من پریودهام خیلی سخته. انگار استخوانام داره میترکه..
کمر درد شدید .. خونریزی شدید.
هیچکس هم نیست ماساژم بده😔🥹😔
چکاب کامل دادم هیچ مشکلی نداشتم
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ال دی بی ضرر هم نیست... منظور از ضرر، اثر بدی هست که روی عملکرد تخمدان میذاره... افرادی که مثل شما پریودهای دردناک و یا سنگینی دارند، لازمه که در دوره های سه ماهه متوالی، از آهن، اسید فولیک و ب کمپلکس استفاده کنید عزیزم. مخصوصا ویتامینهای خانواده ب، نقش مهمی در کاهش دردهای رحمی و لگنی دارند
ال دی بی ضرر هم نیست... منظور از ضرر، اثر بدی هست که روی عملکرد تخمدان میذاره... افرادی که مثل شما پ ...
چشم عزیزم ممنون از راهنماییت
یک دونه؟!اصلا اینجوری مانع پریود شدن نیست و یه شوک هورمونی به بدنت میده و خیلی مضره
یدونه میخورم پریودم چند روز عقب میوفته
قرص اصلا نخور. سلامتی خیلی مهمه ، نباید نظم بدنت رو بهم بریزی.فقط راهکارهایی یاد بگیر و انجام بده تا ...
بخدا ۳ روز اول عین جنازه میشم ، انقد کمر درد دارم که نگو. از درد به خودم میپیچم.
انقد دلم ماساژ میخواد تو اون دوران😔😔😔
خوشبحال متاهلا
به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
اصلا قرص نخور من اگر یکی دو روز عقب بیفته حتما دکتر میرمخیلی ضرر دارهباید پریودت منظم باشه مجردی سیس ...
شما متاهلی؟ که پریودت عقب بیوفته میری دکتر؟
بخدا ۳ روز اول عین جنازه میشم ، انقد کمر درد دارم که نگو. از درد به خودم میپیچم.انقد دلم ماساژ میخوا ...
متاهلا چرا 😂
همسرم تا حالا ماساژ ندادن کمرمو تو این مواقع
جرات ندارن از نزدیک من رد بشن
شیاف دیکلوفناک استفاده کن یا مفنامیک اسید دو تا با هم بخور
به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد