2777
2789

من سه ماهه کراتین کردم دیشب رفتم حموم بعد که اومدم برق رفت نشد سشوار بکشم و دوساعت بعد اومد موهام همونجوری خشک شد و چون مهمون داشتم نشد دوباره برم .. تا امروز موهام کامل موج برداشته و وز شده انگار..اگه دوباره حموم برم و سشوار بکشم دوباره صاف میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کراتین باعث ریزش مو میشه ؟؟ هزینه ش چقده ؟

کراتین با مواد اصل نه ریزش نمیاره...هزینه با توجه به اندازه مو و حجم مو و نوع مواد و خود ارایشگر منصف یا غیر منصف فرق داره

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

کراتین باعث ریزش مو میشه ؟؟ هزینه ش چقده ؟

برا من خوب بود ریزش نداشت هزینه بستگی به حجم و قد مو داره من موهام بلنده ۳۵۰۰ دادم البته دوست خواهرم انجام داد ۵۰۰ تخفیف داد بهم 

کراتین با مواد اصل نه ریزش نمیاره...هزینه با توجه به اندازه مو و حجم مو و نوع مواد و خود ارایشگر منص ...

مرسی عزیزم 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
برا من خوب بود ریزش نداشت هزینه بستگی به حجم و قد مو داره من موهام بلنده ۳۵۰۰ دادم البته دوست خواهرم ...

من موهام روی شونمه

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
برا من خوب بود ریزش نداشت هزینه بستگی به حجم و قد مو داره من موهام بلنده ۳۵۰۰ دادم البته دوست خواهرم ...

شما کدوم شهر انجام دادین ؟؟