2777
2789
عنوان

والدینی که فرزند نیاز ویژه دارین

1540 بازدید | 31 پست

همه والدینی که بچه نیاز ویژه دارن مخصوصا مادرا باید مراقب سلامت روحی خودشون باشن،زندگی با یک فرزند نیاز ویژه سختی های خودش داره و اصلا راحت نیست،چون کار یک روزه یا چند ماهه هم نیست.پس یک کاری برای روح خودتون بکنین .یک چیزی یاد بگیرین که بتونین باهاش آروم بشین.

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

همه آدما نیاز به خلوت و استراحت دارن همه مادرا...

یه کتاب یه سریال حال خوب کن یه قهوه با یه موزیک و رقص گاهی خیالپردازی گوش دادن به آهنگهای عجیب همه آدما نیاز دارن

باهات موافقم گاهی باید تایم خالی کرد که سرپا موند و ادامه داد فقط بچه های نیاز ویژه نیستن همه بچه ها تمرکز ۱۰۰ درصد میخوان از خطرات فیزیکی و روانی و بعدها خطرات جامعه و گاهی مادرا خودشونو غرق میکنن و خسته و فرسوده میشن

کلا زندگی آسون نیست مادر بودن یعنی قوی بودن 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
همه آدما نیاز به خلوت و استراحت دارن همه مادرا...یه کتاب یه سریال حال خوب کن یه قهوه با یه موزیک و ر ...

درسته  اون که صد در صد ولی خب مادرای نیازهای ویژه خیلی دچار فرسایش میشن فکر کن بچه ۱۸ سالشه هنوز مادر باید مراقبش باشه در صورتی که تو بقیه یک پسر ۱۸ ساله دیگه باید بره سربازی یا دانشگاه یا دختری که تو ۱۸ سالگی هنوز درکی از عادت ماهانه نداره ....

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته اون که صد در صد ولی خب مادرای نیازهای ویژه خیلی دچار فرسایش میشن فکر کن بچه ۱۸ سالشه هنوز ماد ...

آره واقعا صبوری میخواد و فرسایشیه داشتن فرشته هایی که باید مراقبت کامل ازشون کرد اماکنار همه این مسئولیت ها دقیقا حرفت درسته خود آدما هم مهمن

هر روز تولد دوباره است و باید پرانرژی و قوی موند

ازت خوشم میاد بارها تاپیکات رو خوندم تو قابلیت کمک به بقیه و حتی مدیریت یه مرکز با چند تا مربی و کاردرمانگر و پرستار و پزشک رو داری..نمیدونم چرا همچین حسی ازت دارم

واست بهترین روزها رو آرزو میکنم  

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
آره واقعا صبوری میخواد و فرسایشیه داشتن فرشته هایی که باید مراقبت کامل ازشون کرد اماکنار همه این مسئ ...

ممنونم دوست مجازی من 

❤️😍❤️😍🙏🏻

درسته اون که صد در صد ولی خب مادرای نیازهای ویژه خیلی دچار فرسایش میشن فکر کن بچه ۱۸ سالشه هنوز ماد ...

سلام سارا الان که دارم اینو می‌نویسم از غصه دق دارم میکنم پسرم تمرکزش خیلی پایینه طوریکه اصلا تو کلاس درس گوش نمی‌ده و نمینویسه بیش فعاله و یکمم ای کیوش پایینه خدایی ناکرده یکی بزنه در گوشش اصلا به من نمیگه یا تو کلاس چه اتفاقاتی نیافته اصلا حافظش جمع نمیکنه که بیاد و بگه ....افسرده شدم میگم خدایا چه بلایی بود دامن مارو گرفت دائم باید مراقبش باشم بهش درس یاد بدم می‌دونی چی منو دق میده اینکه قادر نیست درست درمون اتفاقاتی که افتاده رو بگه

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
سلام سارا الان که دارم اینو می‌نویسم از غصه دق دارم میکنم پسرم تمرکزش خیلی پایینه طوریکه اصلا تو کلا ...

مشکل همشونه عدم گزارش دهی و عدم بلد نبودن دفاع از خود میفهمم چی میگی این بچه ها باید کتاب هاشون فرق کنه  ولی کنار بچه های عادی باشن یا اگه مدرسه عادی میرن معلم و بقیه کادر مدرسه توجیه باشن قشنگ حمایتگر باشن ولی متاسفانه چی بگم  فقط باهاش تمرین های تمرکزی بکن اگه میتونی ورزشی هم ببرش با مربی مخصوص این بچه ها خیلی مراقب باش تو انتخاب مربی 

دم کادر مدرسه را باید ببینی متاسفانه باید ببخشید هی پاچه خوری شون بکنی یا با دوستاش طرح دوستی بریز یک بار شکلات ببر خیلی سخته میفهمم 

مشکل همشونه عدم گزارش دهی و عدم بلد نبودن دفاع از خود میفهمم چی میگی این بچه ها باید کتاب هاشون فرق ...

سلام 

ببخشید دقیقا چطوری هستن این بچها؟؟ی ترسی افتاد تو جونم

اینکه بچه اتفاقای کلاس رو نیاد به خونه گزارش بده بده؟؟

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

سلام ببخشید دقیقا چطوری هستن این بچها؟؟ی ترسی افتاد تو جونماینکه بچه اتفاقای کلاس رو نیاد به خونه گز ...

سلام کلا متفاوتن دنیاشون 

ممکنه نور و صدا و ....براشون ادیت کننده باشه یا حتی بو گاخی هم برعکس نور زیلد دوست داشته باشن و....

یک سرچ کوچیک در گوگل البته از منبع های درست در مورد اتیسم کمک کننده است یا صفحات کلینیک های معتبر در اینستا مثل افرا فامیلی یا  دوست اتیسم و یا کلینیک کیان 

چرا ترس عزیزم ؟

ولی کلا حتی بچه عادی هم باید بتونه نسبت به سنش یک گزارش دهی کوتاه داشته باشه به خاطر خیلی چیزا و باید یاد بگیرن 

سلام کلا متفاوتن دنیاشون ممکنه نور و صدا و ....براشون ادیت کننده باشه یا حتی بو گاخی هم برعکس نور زی ...

سلام عزیزم شما بچت سی پی هست تو نوزادی از کی لبخند زد از کی بهت نگاه می‌کرد تو تاپیک مامان گلی مامان علیرضا پیدات کردم

سلام عزیزم شما بچت سی پی هست تو نوزادی از کی لبخند زد از کی بهت نگاه می‌کرد تو تاپیک مامان گلی مامان ...

سلام نه گلم تو تاپیک قبلیم جواب سوال تون دادم 

سلام من دوقلوی اتیسم دارم با شرایط خیلی بد 6 ساله هستن و غذای میکس و پوشکی بدون کلمه و مشکلای فراوان

لطفا اگر تجربه های خودتون رو توی درمان و دارو به من بگین یه دنیا ممنونتون میشم

مشکل همشونه عدم گزارش دهی و عدم بلد نبودن دفاع از خود میفهمم چی میگی این بچه ها باید کتاب هاشون فرق ...

سلام عزیزم من یه خانم که مشکل بچش برطرف شده و اوتیسم نیست میخواد چند جلسه کمکم کنه چون من هزینه ی کاردرمانی نمیتونم بدم و اینکه کاردرمان خوب میشناسی بهم معرفی کنی عزیزم

تفمه کارت
سلام عزیزم من یه خانم که مشکل بچش برطرف شده و اوتیسم نیست میخواد چند جلسه کمکم کنه چون من هزینه ی کا ...

سلام عزیزم مراقب باش که کاربلد باشه 

بله میشناسم 

خانم شیروانی