2777
2789

سلام دوستان تو این گرونی وحقوقای کم درامد بعضی ماه ها ادم کم میاره حتی یک میلیون هم خیلیه واسشون مثل من که دوست ندارم ابروم جلو کسی بندازم ازش قرض بگیرم تنها راهش اینکه وام یه ماهه میگیرم باخیال راحت زندگیمو میچرخونم هرکی دوست داشت (برنامه ویپاد بانک پاسارگاد) نصب کنه

کد دعوتی هم یادتون نره 7163WU

سودش ۲۳٪؟؟؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

چجوریه وامش؟ توضیح میدی؟

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوریه وامش؟ توضیح میدی؟

اول: باید یه حساب تو بانک پاسارگاد داشته باشی. مثل همه بانکا که حساب داری. الآن تو بانک پاسارگاد حساب داری؟‌

دوم: میری از بازار، اپلیکیشن ویپاد رو نصب میکنی. اونجا باید ثبت نام کنی و درخواست کارت بدی. یه شماره تماس هم داره که میتونی از کارشناس کمک بگیری اگه سوالی داشتی. 

سوم: باید منتظر بمونی که کارت ویپاد پاسارگاد به دستت برسه. 

چهارم: وقتی کارت به دستت رسید، میتونی از توی املیکیشن درخواست اعتبار کنی. اعتبار از ۱ تا ۱۰ میلیونه. همونجا توی اپلیکیشن درخواست میزنی، همون لحظه اعتبار سنجی میشی، اگه بدهی بانکی یا چک معوق نداشته باشی، همون موقع اون اعتبار به کارتت واریز میشه. 

پنجم: توی مرحله اول میتونی فقط یک میلیون درخواست بدی. باید چند بار یک میلیونی بگیری و توی زمان مقرر هم تسویه کنی تا بتونی اعتبار ۲ و بعدشم بیشتر بگیری. 

ششم: وقتی اعتبار یک میلیونی به کارتت واریز شد، نمیتونی ازش استفاده کنی تا خودتم یه مقدار پول به اون کارت واریز کنی. مثلا اگه به کارتت ۵۰۰ تومن واریز کنی، اونام اجازه میدن که تو از اون یک میلیون، به انداره ۵۰۰ تومن استفاده کنی. یا اگه یک میلیون واریز کنی، میتونی از اون اعتبار، به اندازه یک میلیون استفاده کنی. 

اینجوری مثلا اگه خودت یک میلیون پول واریز کنی به اون کارت،  میتونی از اون یک میلیون اعتبار استفاوه کنی، که در مجموع میشه ۲ میلیون.  یا اگه خودت ۵۰۰ تومن به کارت واریز کنی،  از اون اعتبارم فقط ۵۰۰ تومن میتونی برداری، که در مجموع میشه یک میلیون. 

کلا وقتی یک میلیون بهت اعتبار بدن، بعدش هر چقدر خودت پول بزاری، به همون اندازه هم اونا اجازه میدن از اون اعتبتر استفاده کنی.  

هفتم: از مجموع پول، یعنی پول واریزی خودت و اعتبار اونا، فقط میتونی یا خرید اینترنتی کنی یا از دستگاه پوز، خرید کنی. 

هشتم: کلا از زمانی که اعتبارتو درخواست میدی تا زمانی که تسویه کنی، یک ماه زمان داری. 

اگه کد دعوتیم بزنی ۴۰تومن میرسه حسابم شماره کارت بزار که واستون ۲۰تومن بدم

نه عزیز اگه هم وصل کردم ۴۰ تومن نوش جونت 

فقط من قبلا کارت پارسارگاد نداشتم الان از طریق ویپاد حساب جدید باز کنم؟ مثل ب.ل.و  هست؟

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
نه عزیز اگه هم وصل کردم ۴۰ تومن نوش جونت فقط من قبلا کارت پارسارگاد نداشتم الان از طریق ویپاد حساب ج ...

بله دقیقا مثل ب لو بانک منم نداشتم همینکه ثبتنام کنی تا یه هفته میرسه دستتون ولی شرایطش بنظرم خیلی بهتر از ب لو هس

بله دقیقا مثل ب لو بانک منم نداشتم همینکه ثبتنام کنی تا یه هفته میرسه دستتون ولی شرایطش بنظرم خیلی ب ...

باشه ممنون اگه یادم نره تا شب وصل میکنم با کد شما 

کد دعوتیم بزنی ۴۰تومن میرسه حسابم شماره کارت بزار که واستون ۲۰تومن بدم میخام امتیاز جمع کنم که بتونم ...

نه من نمی‌خواهم اینا سودشون زیاده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".