2777
2789

تو تاپیکام هست شوهرم ی آدم مریصه که 12ساله تحملش کردم بدترین خیانت بدترین تهمتها ورفتارارو باهام داشت الان 4ماهه خونه پدرمم. البته اینجا هم خودش آورد گذاشت دخترم تا الان پیش من بود اما با نظر دادگاه الان دوهفتست پیش پدرشه. هر سری بهش زنگ میزنم میگه مامان بیا چرا نشستی اونجا. قراره چند روز دیگه بیاره بچرو تحویل بده دخترم الان میگه تو باید بیای اینجا پیشم.من اصلا فکر برگشتن به اون آدم رو ندارم. دوری دخترم هم تحمل میکنم اما اینکه بچه فشار بیاره برگردم به اون جهنم نمیتونم. به نظرتون یادش میدن؟؟ با اینکه شوهرم زن صیغه داشت وقرار بود منو طلاق داد اونو بگیره. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شوهرت پشیمون شده اگه خواستی برگردی هم حق طلاقی ملکی چیزی ازش بگیر الان شاید بقه بگن این چیزا هم فایده نداره ولی اگه شوهرت حاضر به دادن همچین چیزایی باشه معلومه که دیگه نمیخواد اشتباهاتشو تکرار کنه اگه هم شوهرت از خودش مطمعن نباشه زیر بار هیچی نمیره

دخترتون چند سالشه ؟ بهش گفتید میخواین جدا بشید ؟

عزیزم خودش میدید همه چیرو. فکر کن زنگ میزد به اون زنه گوشی رو میداد دخترم که بیا با مامان صحبت کن. ی همچین آدم مریضی بود

شاید شوهرت پشیمون شده اگه خواستی برگردی هم حق طلاقی ملکی چیزی ازش بگیر الان شاید بقه بگن این چیزا هم ...

عزیزم برنمیگردم اصلا. اما اگر برگردم آره شرطی میزارم که خیلی براش سخت باشه یا اینوری یا اونوری

عزیزم خودش میدید همه چیرو. فکر کن زنگ میزد به اون زنه گوشی رو میداد دخترم که بیا با مامان صحبت کن. ی ...

وقتی اومد ازش بپرس . ببر روان شناس براش توضیح بده که نمیتونی برگردی . با این حال که میگی دادگاه دخترتو میده به پدرش جوری بهش نگو که از پدرش هم بدش بیاد .