2777
2789

صلوات فرستادم براتون

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از ظهر میرم حرم امام رضا اسمتو و نیتت بگو دعا کنم

میشه منم دعا کنید؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

چرا نشه

دعا کن آقا گره از کارم وا کنه خیلی گیرم 🙂

کنکور اونقدرا هم ارزش نداره که داری به خاطرش خودت را افسرده میکنی. منم یه روزی مثل تو بودم استرس فشار عصبی و.. الان بعد ده سال فهمیدم هیچی توش نبود. تازه وقتی که دانشکاه قبول بشی میبینی دیگه واقعا هیچی نبود. فارغ التحصیل که شدم دیدم وای جایی کار نیست و هیچ کس هم منتظر من ننشسته.فقط و فقط برو دنبال علاقه ات. فکر نکن حالا درس میخونی میری دانشگاه اتفاق خاصی میفته.نه همه چیز برمیگرده به حال درونی خودت. ولی حالا خدا روشکر الان دوساله که دارم تو حوزه پوست ومو کار میکنم همه چیشم رایگان بود بدون سرمایه و درآمد خوبی هم دارم. کاش همون روزا با این کار آشنا شده بودم و اینقدر عمرمو هدر نمیدادم