2777
2789

خانومایی ک شوهراتون خیلی رو حرفتون حساب میکنن جلوی خونوادشون ازتون دفاع میکنن همه جوره ب حرفتون گوش میکنن هرچی میگین میگن چشم جرعت بی احترامی ندارن بدون گفتن ب شما حتی آبم نمیخورن توروخدا چیکار میکنین ک اینجوری شدن شوهراتون؟ به من بی تجربه بگید ک یاد بگیرم

شوهر دوستم بدوت اجازش آبم نمیخوره با اینکه واسم تعریف کرده ن کیفیت رابطه ج شون خوبه و قیافه و هیکل دوستم معمولی رو به پایین هست اما شوهرش جرعت نمیکنه بدون اجازش کاری کنه هرچی میگم بهم نمیگه چیکار میکنه چطوری باهاش رفتار میکنه شما اگه بلدین خواهرانه راهنماییم کنین🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون کاری نمیکنه

مدل شوهرش همینه

مثلا من اگه شوهرم طبق اخلاقیات و رفتارهای من میخاست عمل کنه تاحالا صدبار بهم خیانت کرده بود

ذات خودشون اونجوریه

تاپیک آخرمو بخونید🙏

پزشک عمومی

اگر جرات نمیکنه شوهر دوستت از بی حیایی و بی اخلاقی دوستته 

ولی بعضی مواقع از روی عشق و محبت هست که مردا مطیع همسرشون میشن که اونم با احترام و ادب و محبت و صداقت به وجود میاد

خب این کجاش خوبه ،یعنی چی، هر چی بگی مَرد بگه چشم ،چندشه که😦

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

ربطی به قیافه هیکل نداره اگه واقعا دوستت داشته باشه  همون ادمی  میشه کع تو میخای توام اگه اونو خیلی دوست داشته باشی اون ادمی نیشی. که اون میخاد منو شوهرم باهم مثل رفیقم  دقیقا همینطوری که گفتی من از اول باهاش صادق بودم و صدمو گذاشتم اخترام گذاشتم راجب همع وی ازش مشورت خواستم همه وی توضیح دادم به جای زن بودن براش مادری کردم همیشه میگع تو  مثل این مادرا ازم محافظت میکنی مهربونی میکنی. ایشالله توام میتونی