2777
2789

بچه ها 

من عاشق بانکم

تیر ماه فارغ التحصیل شدم، و دارم میخونم، 

آزمون فراگیر دستگاه های اجرایی که زدن برای پست بانک ثبت نام کردم که خبری نیست هنوز، آزمونش عقب افتاد، 

بعد دیروزم آزمون بانک تجارت ثبت نام کردم 

30 روز دیگه امتحانمه، کم آوردم لطفا بگید چیکار کنم. 

خسته شدم از خودم، از طعنه و کنایه. از اینکه هیچ کس آدمم حساب نمیکنه. 

تمام افراد خانواده ام پزشک و مهندس هستند. 

با من مث بقیشون رفتار نمیکنن! عزت و احترام ندارم! 

بچه ها دعا کنید خدا دوباره اراده ام رو قوی کنه بخونم و حتما قبول شم 😭

تو رو خدا بیایین بگید چیکار میکنید صبح زود بیدار میشید هر کار میکنم 5 صبح نمیتونم پاشم، 

کسایی که آزمون دارین و میخونین بیایین بگین. 

یروز سه ساعت بیشتر نخواب فرداش ساعت ده شب بخواب صبحش مص ساعت بیار میشی

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یروز سه ساعت بیشتر نخواب فرداش ساعت ده شب بخواب صبحش مص ساعت بیار میشی

ینی واقعا اینطوری درست میشه؟ 

خسته شدم از خودم، خیلیی زود شیطون گولم میزنه اصلا مقاوم نیستم، بیچاره همسرم که چشم و امیدش به منه

امیدوارم نتیجه تلاشت رو به بهترین شکل ممکن بگیری

ممنون عزیزم 

انشالله تو هم به هر چی میخوای برسی چون که مهربونی. 

من واقعا خسته ام. 

میدونی شغل چقدر ارزش و احترام میاره! من اونو ندارم. من الان خواهر برادرمم با من عین یه تیکه سنگ رفتار میکنن. ولی با بقیشون اینطور نیستن. 

از اینکه هیچ جا، جایی ندارم ناراحتم

همه به دید یه شکست خورده منو می بینن. و هیچ امیدی به قبولیم ندارن.. همه طعنه و کنایه که اره خانم کارمند بانک اومد.. 

خسته ام 😭😭😭

خدایا کمکم کن 

ممنون عزیزم انشالله تو هم به هر چی میخوای برسی چون که مهربونی. من واقعا خسته ام. میدونی شغل چقدر ارز ...

الهی امین    برای هدفت تلاش کن و بعدش هم توکل بر خدا      

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!