2777
2789
عنوان

کارمند بانک کسی هست یا اطرافیانتوووون

| مشاهده متن کامل بحث + 2356 بازدید | 52 پست
باشه عزیزم اخه من خیلی خوابالوام یهو دارم درس میخونم خوابم میگیره، سریع کتاب میبندم میخوابم اصن مقاو ...

دوای دردت فقد قهوس مص ساعت کار میکنی😂🤌میتونی کاپیچینو بگیری یا ترکیبات دیگه ای ک قهوه توشه رو استفاده کنی

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

الهی...چه قشنگ مطمئن باش خدا این ارزو رو تو دلت انداخته توان رسیدن بهش رو هم بهت دادهبه خودت ایمان د ...

ممنونم چقدر بهم روحیه دادی واقعاا، همین الان با خوندن چند خط اولت کلی انرژی گرفتم، اصن کسی تا حالا این حرفا رو بهم نزده بود.. 

و چقدر شرایطمون مث همه، منم همینطور، نه تنها حرفی ندارم هیچ کس حتی ادمم حسابم نمی کنه اصن دیشب دقت کردم با خودم گفتم چرا با من یه جوری حرف میزنن به راحتی توهین میکنن اصن ارزشی برای من قایل نیستن ولی به بقیشون اینجوری نیست،، 

خیلی سخته که هر جا میرن میگن عه تو چیزی نشدی؟؟ زشته تو خانواده شما، همشون دکتر و مهندس و تازه کمترین شغلشون معلم هست دیگه تو هیچی نشی. 

چند روز پیش عروسمون پیشنهاد داد بیا منشی مطبم شو. منم گفتم نمیخام، بعد زورش اومده بود داداشم اومده جلو همه میگه حالا نه تو قبول میشی نه هیچی، الکی هم میگی میخونم،

خیلی با حرف عروسمون سوختم😭😭

من از همه دلسوز تر از همه بیشتر ازم سو استفاده میشه ولی هیچ کس احتراممو نداره،. 

دلم برای خودم میسوزه. 

بعد اونقدر زدن تو سرم که خودمم نابود شدم، همش فکر میکنم من واقعا خنگم من واقعا نمیتونم، انقد بهتر از من هست که قبول میشه 

ولی عوض اینا همسرم دائم بهم انگیزه میده میگه تو خیلی باهوشی من دیدم که میگم. 😢😒من خودمو باور ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوای دردت فقد قهوس مص ساعت کار میکنی😂🤌میتونی کاپیچینو بگیری یا ترکیبات دیگه ای ک قهوه توشه رو استف ...

قهوه میخورم دیگه تا دو روز خوابم نمیبره

نمیدونم این چه بدنیه من دارم یه بار ساعت 10 صبح قهوه خوردم تا 8 صبح فرداش خوابم نبرد 😑😐جون نداشتم دیگه پاشم ولی چشام بر و بر نگاه می‌کرد همه جا رو. 

قهوه میخورم دیگه تا دو روز خوابم نمیبرهنمیدونم این چه بدنیه من دارم یه بار ساعت 10 صبح قهوه خوردم تا ...

قهوه دوز پایین بگیر فک کنم معمولن رنگشون روشن تره زیادم نخور

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

ممنونم چقدر بهم روحیه دادی واقعاا، همین الان با خوندن چند خط اولت کلی انرژی گرفتم، اصن کسی تا حالا ا ...

عزیزم کاملا درکت میکنم اینم بدون یکماه زمان داری و فکر نکن تایم کمی هست خیلیا تو شرایط تو هستن همینکه همسرت مشوقته عالیه یکماه از تفریح و همه چیت بگذر یه عمر راحت باش همه تلاشتو بکن حتی نزار یک دقیقه تم به بطالت بگذره مخصوصا گوشی مثلا من خودم خیلی وابسته به گوشیم بودم ولی خیلی تایم ادمو میگیره پارسال زمانی که بکوب میخوندم گوشیمو میزاشتم رو پرواز یا خاموش میکردم میبردم جایی دور از میز مطالعه‌م مثلا بالای کمد یا یه اتاق دیگه که دستم بهش نرسه چند ساعت میخونم تایم استراحتم میومدم سراغش چند دقیقه کار میکردم باهاش بیشترم درباره چیزایی سرچ میکردم مربوط به امتحانم و درسم و ایناست من مطمئنم صدتو بزاری و اصولی بخونی قبول میشی ایشالا بعد ازینکه نتایج رو زدن تاپیک قبولیتو ببینم موفق باشی😇

⭐️نور خواهی مستعد نور شو⭐️
عزیزم کاملا درکت میکنم اینم بدون یکماه زمان داری و فکر نکن تایم کمی هست خیلیا تو شرایط تو هستن همینک ...

من منتظر پیام تو بودم تا ببینم و بخوابم چون تمام حرفات انرژی مثبته، 

واییی ممنون عزیزم چشم الان میرم میخوابم فردا زود بیدار میشم میشینم میخونم این شغل حق منه 

میخوام روزی 14 ساعت بخونم 

تمام سختی یه ماهه ولی بعدش میتونم به همه اون چیزایی که میخوام برسم،

ممنونم از حرفای قشنگت 

انشالله تو هم موفق باشی شروع کن به خودت، من مطمئنم شما قبول میشی 

اتفاقا درمورد گوشی منم همین میکنم، ولی من از امروز اومدم خونه مامانم بخونم و همسرم رفت خونه مامانش، چون خونه خودمون نمی‌تونستم بخونم بخاطر کارای خونه و غذا 

از فردا میخوام گوشیم بدم دست مامانم و فقط برای تماس کوتاه برای همسرم ازش بگیرم 

چقد خوشحالم که خدا امشب شما رو آورد تو تاپیکم 😍😍انشاالله تاپیک قبولیم.

خب من رفتم ❤️😍