اولین قسمتی که خیلی مهمه تو تناسب اندام
سینه هستش راهی که من ازش جواب گرفتم بذر شنبلیله بوده من قبل استفادش تخت تخت بودم ولی یک ماه بدون نظم که خوردم الان اندازه دستم شده
قبل استفاده سرچ کنید و بعد تست حساسیت انجام بدید و بعد هم منظم انجامش بدید .
چندتا روش داره که من از روش اول و آخر استفاده کردم.
🌱 ¼ فنجان پودر دانه شنبلیله را با مقداری آب مخلوط کنید تا تبدیل به خمیر شود. خمیر را روی سینه خود اعمال کنید و آنها را به آرامی ماساژ دهید. بعد از 10 دقیقه، با آب آن را تمیز کنید. دو بار در روز این کار را انجام دهید.
🌱 شنبلیله سبز را برای افزایش سایز سینه و رشد سینه بخورید
برخی از خانم ها ترجیح می دهند گلبرگ های سبز تازه شنبلیله را بدون جوشاندن یا تبدیل به پودر یا استفاده از روغن استخراج شده از آن بخورند. مصرف سبز رنگ ترجیح داده می شود زیرا سرشار از مواد مغذی کامل هستند و این روش از گیاه شنبلیله نهایت استفاده را می برد و نتایج بسیار سریعی در افزایش سایز سینه دارد.
🌱 نوشیدنی شنبلیله برای رشد سینه بنوشید
🌱 نوشیدنی شنبلیله روش اول:
دانههای شنبلیله را چند ساعت در آب خیس کنید، سپس این مایع را صاف کرده و سه بار در روز بنوشید. این روش اگر برای مدتی حفظ شود به رشد سینه کمک می کند.
🌱دستور تهیه نوشیدنی شنبلیله روش دوم:
دانه های شنبلیله را به مدت 10 دقیقه در آب بجوشانید و بعد از آن نوشیدنی شنبلیله را از دانه ها صاف کنید و شکر به آن اضافه کنید یا به دلخواه میتوانیدبدون شکر درست کنید و یک فنجان دمنوش شنبلیله را صبح و عصر میل کنید. این روش تاثیر بسزایی درافزایش اندازه سینه و رهایی از کوچکی سینه، به طور محسوس و در سریع ترین زمان ممکن دارد .
🌱روش سوم:
همچنین پودر شنبلیله را می توان با جوشاندن یک فنجان آب استفاده کرد، دو قاشق غذاخوری پودر شنبلیله را با 1 قاشق مرباخوری عسل یا مربا به دلخواه به آن اضافه کنید و صبح و عصر یک فنجان میل شود. با ادامه این روش برای مدتی نتایج موثری خواهید گرفت.