2777
2789
عنوان

روز اول مدرسه و رفتن به کتابخانه 📸

3732 بازدید | 34 پست

امروز اولین روز مدرسه بود و دخترم رفت کلاس چهارم 

بعد از مدرسه رفتیم باهم کتابخانه و یکی دوساعتی اونجا چرخیدیم، کتاب خوندیم، چای/قهوه و کیک خوردیم، کتاب امانت گرفتیم، کتاب خريديم و کلی کیف کردیم، قرار گذاشتیم هفته ای یکبار با هم بریم کتابخانه 

آخ که چقدر کتاب دوست دارم 🥰💖

پ. ن. :ما آلمان زندگی میکنیم و امروز مدارس ایالت ما باز شدند 💖

صبح جلوی خونه (در راه مدرسه 😍)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😍زیبایی می بینم در حق بچت خوبی می کنی خدا پاداش خوبی بهت می ده تو آرامشی بهش می دی که ضعفی نداشته ب ...

ممنون دوست مهربون من، چه پیام زیبایی نوشتی، ممنون که همه چیز رو زیبا میبینی 

امیدوارم همه ماها امانتدار خوبی تو زندگی باشیم 

شاد و سلامت باشید 

یادش بخیر یه زمانی ما هم مدرسه می‌رفتیم مدرسه مون یه هفته صبح بودیم یه هفته بعد از ظهر  یادمه  کلاس چهارم بودم  از شب قبل لاک زده بودم یادم رفت پاک کنم همینجوری رفتم مدرسه واسه معلم و مدیر مدرسه مون متوجه نشه و نرم دفتر مدرسه پیش مدیر که انضباطم رو یه موقع کم نکنه تا ظهر دستکش های دوستم رو پوشیدم با استرس کامل و زنگ آخر دادم بهش خدا رو شکر کسی متوجه نشد ( البته با کلی خواهش از همکلاسیم دست کش هاش رو گرفتم)😂

یادش بخیر یه زمانی ما هم مدرسه می‌رفتیم مدرسه مون یه هفته صبح بودیم یه هفته بعد از ظهر یادمه کلاس ...

وای آره واقعا ،چه استرس‌های مسخره ای داشتیم واقعا، منم از این چیزها داشتم 😆😆