2777
2789

میدونم زیاد تایپ کردم ولی بخونید

سلام وقت بخیر برادر شوهرم ۴۰ سالشه دو هفته پیش میخاسته بره دستشو عمل کنه ی روز قبل عمل ازش ازمایش گرفتن برای قبل عمل...یهو متوجه شدن ک تمام مولفه های خونش پایینه هموگلبین غلظت هموگلبین فریتین همه پایینن...خلاصه عملش منتفی شد گفتن شاید زخم معدس اندو داد سالم بود خیلی ترسیدیم دکتر گفته ممکنه سرطان باشه؟؟؟لازمه بگم ک هیچ علائمی هم نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا چیزی نیست.همین مشکلو جاری من داشت. برای ایشون خدا رو شکر سرطان نبود. توی همون مدت طفلک خیلی ا ...

ببین منم گفتم ولی میگن کمخونی توی اقایان با خانوما فرق داره این بنده خدا هرچی جیگر میخوره اصلا بالا نرفته گفتن ممکنه سرطان خون باشه☹️😭

خانم همسایه ماهم هرچی جگر میخورد خون میزد آمپول قرص فریتینش بالا نمیرفت آزمایش گرفتن خداروشکر سرطان نبود شماهم خوش بین باشین ان شاءالله سالم هستن

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
خانم همسایه ماهم هرچی جگر میخورد خون میزد آمپول قرص فریتینش بالا نمیرفت آزمایش گرفتن خداروشکر سرطان ...

ما هم همینو میگیم ولی میگن چون آقاست فرق داره از دلشوره داریم میمیریم بخدا 😭 واقعا گنجایش یه استرس و دلهره دیگه رو نداریم

همکار داداشم اینطوری بود 

تازه اون خیلی لاغر و زوار دررفته بود 

نه مشگل حادی نداشت

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

دقیقا همین اتفاق برای پدر من تو خرداد افتاد فرتین و iron خونش خیلی پایین بود و با وجود سابقه سرطان در خانواده ما دکتر به شدت مشکوک شد و برای پدرم آندوسکوپی و کولونوسکوپی نوشتن هر دو سالم بود و فقط تو معده اش عفونت داش تقریبا سه ماه قرص easy iron مصرف کردن و این ماه شکر خدا فرتین و iron تو آزمایش بالا رفته 

شمام نگران نباشید مسئله خیلی جدی نیست و با قرص حلش میکنن. 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
دقیقا همین اتفاق برای پدر من تو خرداد افتاد فرتین و iron خونش خیلی پایین بود و با وجود سابقه سرطان د ...

قربونت برم چقدر امیدوار شدم کار همسرش که فقط شده گریه ما هم از استرس جون به لب شدیم ♥️