2777
2789
عنوان

بچها من چیکار کنم بگین

101 بازدید | 4 پست

بچها سر انتخاب رشته  با یکی اوکی شدم ولی دیر کرد یکی دیگرو گرفتم قبلا ۱ تومن به  اون پول دادم میخواستم کنسل کنم هردوشون  همزمان لیست دادن هیچکدومشونم نگفتم یکی دیگه دارم اون بنده خدا پول نگرف کارشم بهتر بود من الان چجوری بهش بگم  لیستتو نمیخوام پولمو بده اگر نده چی همونم قرض گرفتم خانوادم نفهمن اگه بگه میخوای دبه کنی سو استفاده  کنی چی...  بگین چیکار کنم  بتونم پولمو بگیرم 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
چی شد متوجه نشدم؟

بیین من به یکی ۱ تومن واسه انتخاب رشته دادم ولی پشیمونم الان لیستشو دادهه  میخوام کنسل کنم ولی روم نمیشه یا اینکه میترسم فکر بد کنه .... میشه بگین 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیین من به یکی ۱ تومن واسه انتخاب رشته دادم ولی پشیمونم الان لیستشو دادهه میخوام کنسل کنم ولی روم ن ...

چون لیستشو‌ داده نمیتونی کنسل کنی چون اون کارشو انجام داده و بابتش‌ پول گرفته کاریه‌ ک شده باس قبل انتخاب رشته تحقیق میکردی