2777
2789

حدودا ١ ماهه روزي ١٠ ميلي ليتر كنار شير خودم شير خشك هم به ني ني ميدم ولي يه مدت بعد خوردن شير اسيد معده بالا مياره يعني از شير خشك؟؟؟ قطع هم نميتونم بكنم چون شير خودم به تنهايي سيرش نميكنه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید یه مقدار که بهش میدی باد گلوش رو  بگیری البته اگه خیلی کوچولوئه بعد دوباره یه مقدار دیگ بهش بدی چون شیر خشک سنگینه به معدش فشار میاره یه دفعه بدی

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

یه مقدار که طبیعیه

10 میلی چند سی سیه؟اگه زیاده اروم اروم بهش بده بچه ها معدشون کوچیکه تند تند میخورن اضافشو برمیگردونن،بین شیر دادن یکم استراحت بده اروغشو بگیر 

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
شیر خشک رو عوض کن.چی میدی؟

ببلاك دكتر داده ١٠٠ ميخواستم بنويسم ١٠ شده

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹