2777
2789

انتخاب رشته برای بهمن ماه ( نوبت دوم )  رو باید تا امشب انجام بدیم یا وقتش یه زمان دیگه اس؟ 

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوبت دوم فک‌کنم توی دفترچه انتخاب رشته منظورشون شبانه نیست؟!یکی از فامیل های ما گفت😐😐

اره نوبت دوم یعنی شبانه 

نوبت دوم ؟؟که متظور شبانه هست .

کار با بهمن‌ماه ندار

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

عزیزم همش یکیه.اگه انتخاب رشته سراسری رو میخوای انجام بدی که اینی که گفتی هم جزوش میشه(دانشگاه دولتی) تا فرداشب ساعت ۱۲ شب تمدید شد.

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷
عزیزم همش یکیه.اگه انتخاب رشته سراسری رو میخوای انجام بدی که اینی که گفتی هم جزوش میشه(دانشگاه دولتی ...

نوبت دوم منظورم اینه که مهر نمیرم دانشگاه بهمن میرن 

پس ربطی به نوبت دوم نداره باید نگاه کنی ببینی زده نیمسال اول یا دوم

دقیقا منم منظورم همون بود 😭😂

کنترل از دستم خارج شده 

نذاشتن انتخاب رشته کنن افسردگی گرفتم بعد الان میگن انجام بده 😢