2777
2789
عنوان

دوباره که کار کنکوریارو خراب کردن

351 بازدید | 11 پست

چرا سازمان سنجش اینطوری میکنه؟؟

اون مصوبه ک اونایی ک رشته تاپن میتونن انتخاب رشته کنند چرا باز مث اولششش شد اخههه فقط خواستن صدا کنکوریا۴۰۳رو بندازن؟؟؟؟چخبرهه

بخند   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چ خبره باز گندی زدن مارو کشتن دیگهههه

به گزارش ایسنا، شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد: «براساس مصوبات جلسه روز سه شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۰شورای عالی انقلاب فرهنگی، نکات ذیل را به اطلاع داوطلبان گرامی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ می‌رساند:

الف- در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، پذیرش همه پذیرفته‌شدگان تمامی دوره‌های رشته‌های پزشکی، دندان‌پزشکی یا داروسازی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ و همچنین تمامی پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ که در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی یا علوم انسانی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ ، رتبه کشوری کمتر از ۱۰هزار کسب کرده‌اند و در سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته می‌کنند، به صورت افزایش ظرفیتی ویژه و اضافه بر ظرفیت اعلامی در دفترچه آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ انجام می‌شود.

بخند   
جریان چی بود و الان چی شد؟

گفته بودن دندون پزشکی دارو سال قبل قبول شدن امسال نمیتونن انتخاب رشته کنن و اونایی ک دانشگاهن اگ بیارن از اونجا حکم انصراف داره براشون

اما دوباره تغییرش دادن اونم روز اخر

قصدشون فقط انداختن صدای بچه ها بود ک دقیقه اخر نتونن کاری کنن!!!!

بخند   
سلام من متوجه نمیشم این یعنی چی؟

ینی اون مصوبه ک گفتن نمیتونن انتخاب رشته کنن الکی الکیه!!

رتبهای کشوری زیر ۱۰۰۰۰ک میشن همون دندون دارو پزشکی میتونن انتخاب رشته کنن !!!

بخند