2777
2789
عنوان

این میتونه خونریزی لانه گزینی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 22 پست
من روز موعدم آزمایشمم مثبت نشون داد

آخه من روز ۱۷ پریودم تخمک‌گذاری و رابطه داشتم واسه همون میگم زوده وگرنه سر دخترم ۵ روز قبل موعدم بی بی چک و آزمایشم مثبت شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی خواستم ولی از بودنش خوشحال میشمدخترم تازه ۱۷ ماهشه

انشاالله هر چی خیره همون بشه عزیزم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
آخه من روز ۱۷ پریودم تخمک‌گذاری و رابطه داشتم واسه همون میگم زوده وگرنه سر دخترم ۵ روز قبل موعدم بی ...

حالا چند روز دیگه آزمایش بدین

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
خیلی سخته قشنگ تو برزخم سر دخترم خونریزی داشتم مدام فکر میکردم الان سقط میشه حالا بازم....

منم الان خیلی نگرانم حالم بده ولی من فقط تا الان دوبار یک روز در میان اندازه یک قاشق دیدم قطع میشه.برای شما هم هفته ۱۴ به بعد اندازه قاشق بود؟

بله

ممنون عزیزم❤️