2777
2789

اره برای اونا فرق نداره دسته چندم باشه که، یبار نوعه یبار دست دوم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اره برای اونا فرق نداره دسته چندم باشه که، یبار نوعه یبار دست دوم

من تا حالا نخریدم همیشه نو میخرم ولی الان اجرت و مالیات ها زیاد شده منم برای پس انداز میخوام نه مصرفی. پس میخرن از این بابت خیالم راحت باشه؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا نخریدم همیشه نو میخرم ولی الان اجرت و مالیات ها زیاد شده منم برای پس انداز میخوام نه مصرف ...

اره بابا میخرن، اونا از کجا بفهمن دست دومه یا سوم چهارم 

بخر خیالت راحت باشه 

اونا طلای شکسته و داغونم میخرن چه فرقی داره برااشون

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

باشه پس. مرسی عزیزم💛🤍

قربووونت 

خب بشوریش چیزی نمیشه. یه حسن طلا همینه. راحت ضدعفونی میکنی بدون اینکه خراب بشه و دیگه هیچ آلودگی منت ...

نمیدونم حس خوبی به این که طلای دست دوم بندازم ندارم حتی امروزم رفتم یه انگشتر با اجرت خریدم میتونستم یه دونه دست دوم وزن بالا تر بخرم ولی اینو گرفتم

نمیدونم حس خوبی به این که طلای دست دوم بندازم ندارم حتی امروزم رفتم یه انگشتر با اجرت خریدم میتونستم ...

من مجبورم بدون اجرت بخرم چون قراره اسفند بفروشم. میگم حداقل تا اون موقع یه استفاده هم ببرم