2777
2789

تورو جان هرکی میپرستید ارزش خودتونو پایین نیارید

تموم کن توروخدا لیاقتت بیشتر از اونه

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به والله دیونه ای 

میخواد خوشت بیاد یا بدت بیاد

دکمه اش رو بزن بره

خودتو داغون میکنی واسه چی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بنظر من مقصر خودتی 

اگه اون عقل نداره تو که داری

میتونی ببینی بفهمی و تکلیفتو مشخص کنی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
[QUOTE=353113467]خب دقیقا با اخلاق بدش جذب چیش شدی تو که موندی پاش؟ [/QUOTEخاک تو سرم خودمم نمیدونم

کات کن بابا ها اولین ملاکت فقط و فقط باید اخلاق باشه طرف میلیارد باشه چهرشم ۲۰ باشه اخلاق نداشته باشه مفت نمی ارزه

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
بخدا از صبح تنگی نفسمو بدتر کرده بهم میگه ج......ه

توروخدا انقد خودتونو خورد این بی غیرتا نکنید ده تا فحش آبدار نثارش کن بعدم بلاک واسه همیشه 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀