بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین تو اون تایم از نظر عاطفی حساس بودی و هر کس دیگه ایم بود جاش ک این خلاء رو پر میکرد همین حس رو داشتی پس فقط بیخیالش شو فراموشش کنواسه خودت زندگی کن معاشرتهای جدید داشته باش کامل بلاکش کن و تمام عکسها و همچیزش رو پاک کن ارزش تو بالاتر ازینچیز هاس از یه مشاور خوب کمک بگیر عمرتو حروم نکن لطفااا
جالبه از وقتی فهمیده مریضم هر روز یه دعوا میندازه بدترم کنه ازصبح دارم خفه میشم
عزیزم اصن ب حرف من گوش میکنی فداتشم؟
میگم بلاکش کن قربونت برم چرا ب حرفاش اهمیت میدی
اگه نمیتونی آدرس بده تا خودم آدمش کنم🥊
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
[QUOTE=353113954]ببین تو اون تایم از نظر عاطفی حساس بودی و هر کس دیگه ایم بود جاش ک این خلاء رو پر میکرد همین حس رو د ...[/QUOTEاره باید تموم کنم چون موندن با این به قیمت جونم و سلامتیم تموم شد
جالبه از وقتی فهمیده مریضم هر روز یه دعوا میندازه بدترم کنه ازصبح دارم خفه میشم
من ازدواج کردم دوتا بچه دارم ازش اونقدر عذابم میده که هر شب تصمیم میگرم صبح برم دادخواست طلاق بدم ولی صبح که میشه دلم به حال بچه هام میسوزه پشیمون میشم
تو عاشق نیستی وابسته ای اونم اینو فهمیده میدونه هر کاری کنه ترکش نمیکنی ولی خواهش میکنم ازت یکم به فکر خودت باش خودتو بکش بیرون از اون رابطه 😔
مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
بگو ب درک بزار ببینم اون خا.....ه داره خودکشی کنه؟
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀