2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

347 بازدید | 34 پست

پسرم یک سال و چند ماهشه،یک ساله با خانواده شوهرم سر رفتوامدشون درگیرم ،باید هرروز پسرمو ببینن

یا مجبورم میکنن برم اونجا یا اگه نرفتم خودشون میان

منم اصلا بی احترامی نمیکنم و ب روشون نمیارم ولی همش ب شوهرم میگفتم یه چی بهشون بگو،من با یه بچه تازه راه افتاده داغون و خستم،چرا هرروز میان

بخدا زندگیم ارامش نداره دیگه از دستشون

دیگه دو روز پیش بخاطر اینکه نمیخواستم برم خونه ی مادرشوهرم اینا حسابی با شوهرم دعوا کردم،هرچی از دهنم درومد بهش گفتم

اخه همه چیو از چشم شوهرم میبینم،اگر دهنشو باز کنه و یه جوری بهشون بفهمونه من دیگه اینقدر عذاب نمیکشم

حالا از دو روز پیش با شوهرم قهرم،در حد مکالمه های کوتاه کوتاه.یه بارم پیش قدم شد که اشتی کنه ولی من محل ندادم بهش

انگار دیگه ازش بدم میاد....نمیتونم ب حالت اول برگردم،نمیدونم چیکار کنم

خودمم همش عصبیم و کلافه،بیچاره پسرم😞

خب تو زودتر برو خونشون

اومدنم سخت نگیر. بچه رو بسپار بهشون خودت برو دنبال کارات

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوروم پیش با شوهرم دعوا کردم من یک شهر دیگه آن اون جای دیگه تو این دو روز یک زنگ نزده اصلا منم زنگ ن ...

دقیقا منم بحثم شده و مقصرم اونه،کلی ب خونوادم فحش داده اما طلبکارم هست و حرف نمیزنه اصلا.

اره یک‌ زنگ نمیزنه با اینکه حامله آن و ناخوشم .دلم می‌خواد طلاق بدم بره اه 😬

منم دوس دارم جدا شم،مدام هم میگه برو.

اما میدونم برم عدم تمکین میگیره،بعد کلی فحش موندم فعلا ببینم چی پیش میاد

خب تو زودتر برو خونشوناومدنم سخت نگیر. بچه رو بسپار بهشون خودت برو دنبال کارات

من اصلا نمیخوام هرروز برم.خسته میشم 

بعد کجا بچه رو بسپرم دستشون؟همش صدام میکنن

از همون اول نباید این کارو میکردیداینکه به یکباره قطع بشه دعواتون میشه با خانواده همسر

من غز روز اول هی زدم تو سرم گفتم نباید اینجور باشه،شوهرم هی گفت دوسش دارن ک میان