2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا گفتم،اصلا نمی‌فهمن

نمیفهمن خب تو هم کاره خودتو بکن بزار دلخوری پیش بیاد بچه مادر داره نمیشه هر روز که بهونه علاقه هی بیارم ببینید 

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

اخه مگه خودم زندگی و برنامه ندارم ک هرروز برم اونجا

یه ساعت بمون و برگرد خونه حداقل مهمون داری نمیخوای کنی بایه بچه ی کوچیک اگرم میتونی شرایطو عوض کن منم باخانواده شوهر توی یه ساختمونم و گرررررفتارشون

یه ساعت بمون و برگرد خونه حداقل مهمون داری نمیخوای کنی بایه بچه ی کوچیک اگرم میتونی شرایطو عوض کن من ...

من همسایه رو به زور تحمل میکنم دلم میخواست خونم ما بین زمینو آسمون باشه فقط آدم نبینم بعد با خونوادش تو یه ساختمون وای

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

یه ساعت بمون و برگرد خونه حداقل مهمون داری نمیخوای کنی بایه بچه ی کوچیک اگرم میتونی شرایطو عوض کن من ...

ببین ی مدت همین کارو کردم ،بعد میخواستم برگردم به هیچ عنوان اجازه نمیدادن و باید واس شام یا نهار نگهم میداشتن،ب شوهرمم گفتم میرم تو خونتون دیگه اختیار برگشتم دست خودم نیست

بعد گفتم خب اخر شب میرم ک نمونم زیاد....دیدم تا تخر شب ک من برم اونا منتظر نمیمونن،خودشون میان