2777
2789

سلام دوست جونیا😀

سوال اولم اینه که تو مشهد شما جاییو سراغ دارین که روپله ای جنس گلیم رو قیمت مناسب بده؟آخه تعدادزیاد میخوام ...ویاپیشنهادی دارین که به جای اونا چی بندازم روپله ها؟از طی کشیدن خسته شدم😩😥

سوال دومم اینه که بازم جاییو سراغ دارین که روغن کنجد اصل بفروشه؟لیتر یا کیلویی چند؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

اگه منظورت ازین گلیمی ها که متری ان هست چهارراه خسروی سمت راست برو بورس ایناس.و قیمتاش از همه جا مناسب تره.

روغن کنجد هم که جدیدا خیلی مغازه باز شده که همونجا روغن گیری میکنن.مثلا عدل خمینی من چندتا دیدم.خیلی جاها دیدم

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

دوستایی که مشهدی نیستین برای سوال اولم پیشنهاد بدین دیگه😊به جای گلیم دیگه چی قشنگه براروپله؟؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منظورت ازین گلیمی ها که متری ان هست چهارراه خسروی سمت راست برو بورس ایناس.و قیمتاش از همه جا منا ...

مرسی دوستم ...نه منظورم ازاون گلیم تکی هاست که با گیره ثابت میشه

سوال اولتو نمیدونم

سوال دومت ی بنده خدایی هس گاهی ازش خرید میکنم

ی لیتر میده ۲۰ تومن  ۱۰ لیتر بخری لیتری ۱۸ حساب میکنه تقریبا 

از اشناهاس کارش خوبه میدونم ک قاطی نمیزنه

سوال اولتو نمیدونم سوال دومت ی بنده خدایی هس گاهی ازش خرید میکنم ی لیتر میده ۲۰ تومن  ۱۰ لیتر ...

واقعا؟؟چه خوب میشه آدرسشو بزاری

آها..پس مرسی دوستم من شوهرم میخواد خودش بره بخره براهمین گفتم😊

شمارش هرچی میگردم نیس از دوستام بپرسم اگ خواستی برات میزارم

ممنون دوستم ..پیدا گردی برام بزار اگه ادرسشو بده خودش..که بهتره آخه شوهرم خرید غیرحضوریو قبول نمیکنه