2777
2789
عنوان

قصه ی من بعدازمرگت عشقم

8791 بازدید | 62 پست

میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟

انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد

انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم

انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته

رفتنت

برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم

همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”

ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”

و منه احمق

قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگلم ازدواج کن بذار یک بار دیگه عشق در خونتو بذاره اون رفته و چاره ای نیست تو ک موندی محکوم ب زندگ ...

سخته همسرتو رفیقتو اینقد زودفراموش کنی💔

سخته همسرتو رفیقتو اینقد زودفراموش کنی💔

سخت تر از این تو دنیا وجود نداره ولی باید دل کند این سخت ترین کار ولی بهترینش.تو موندی و یه یادگاری از اون .  یادگاری ک دلش نمیخواد ی مادر غمگین داشته باشه دلش میخواد دوباره تورو شادببینه .اون رفت ب جایی ک بهش تعلق داشت ب بهشت . تو باید زندگی کنی تو نباید ی مردهی متحرک باشی ب خودت بیا برای خودت برای بچت و ایندت تلاش کن .حتی اگ بخوای برای بهتر شدن حالتون ازدواج کنی

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
سخت تر از این تو دنیا وجود نداره ولی باید دل کند این سخت ترین کار ولی بهترینش.تو موندی و یه یادگاری ...

همه اینادرسته وکاملا میفهمم و درک میکنم ولی دست من نیس میفهمین چی میگم دست من نیس خیلی سعی کردم خیلی تلاش کردم ولی نمیشه هرثانیه کنارمه توفکرمه💔

همه اینادرسته وکاملا میفهمم و درک میکنم ولی دست من نیس میفهمین چی میگم دست من نیس خیلی سعی کردم خیلی ...

زمان همه چیو درست میکنه بزن ب ی کاری .فک کنم فروشندگی گزینه مناسبی باشه

زمان همه چیو درست میکنه بزن ب ی کاری .فک کنم فروشندگی گزینه مناسبی باشه

عی خاهر نمیتونم از خونه تنهایی بیرون بیام چ برسه به اینکه بخام برم فروشندگی!

عی خاهر نمیتونم از خونه تنهایی بیرون بیام چ برسه به اینکه بخام برم فروشندگی!

خودتم نمیخوای ب خودت کمک کنی ؟دستتو بگیر ب زانتو پاشو بخدا اون شوهرتم راضی نیست خودتو زمینگیر و خونه گیر کردی.برو از خونه بیرون فروشنده شو با مردم معاشرت میکنی حالت بهتر میشه تا کی میخوای غمبرک بزنی

خودتم نمیخوای ب خودت کمک کنی ؟دستتو بگیر ب زانتو پاشو بخدا اون شوهرتم راضی نیست خودتو زمینگیر و خونه ...

خیلی خاستم نشدکه نشد نمیخام دیگه بیشتر به خودش عذاب بدم من بدرک چون میگن هرچی گریه کنی اون میخادبیادارومت کنه ولی نمیتونه وعذاب میکشه ولی دست من نیس نیس دیگه دنیاتموم شده میدونم حالم بالاخره خوب میسه ولی سالهای سال طول میکشه شاید۱۰سال چون یه جوری عاشق ووابسته هم بودیم کمترزوجی مثل مابود!

خدابیامرزه روحشون شاد چی شد فوت شدن همسرتون؟

ممنون عزیزم خدارفتگان شماروهم بیامرزه!سکته مغزی کردن با۲۳سال سن!

ممنون عزیزم خدارفتگان شماروهم بیامرزه!سکته مغزی کردن با۲۳سال سن!

ای خداااااا   خدا بهت صبر بده  خیلی سخته 

ببخشین همینطوری بی دلیل یا مشکلی داشتن یا کارشون پر مشغله بود و پر استرس؟ 

ای خداااااا خدا بهت صبر بده خیلی سخته ببخشین همینطوری بی دلیل یا مشکلی داشتن یا کارشون پر مشغله ب ...

ممنون عزیزم

ن عزیزم دوسال بود نارسایی شدید کلیه داشت ازهمون بود!

ممنون عزیزمن عزیزم دوسال بود نارسایی شدید کلیه داشت ازهمون بود!

عزیزدلم  الهی که خدا خودش بهت هم صبر بده هم ارامش از عمق وجود  خدا خودش کمکت کنه ان شاالله   ببخشین یکم کنجکاویم زیاد شد  چند سال بود ازدواج کرده بودین؟