2777
2789
عنوان

قصه ی من بعدازمرگت عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 8794 بازدید | 62 پست
عزیزدلم الهی که خدا خودش بهت هم صبر بده هم ارامش از عمق وجود خدا خودش کمکت کنه ان شاالله ببخشین ...

۳سال عزیزم من۲۱بودم اون۲۰عروسی کردیم یه سال عقد یکسال هم دوس بودیم تقریبا۶سال اززندگیمون کنارهم بود ینی تواین ۶سال فقط یه بارقهرکردیم که ۶روزطول کشید وگرن تواین۶سال ثانیه به ثانیه ازهم خبرداشتیم بااینکه خیلی دعوامیکردیم اونم شدید ولی هیچوقت قهرنمیکردیم😭

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

۳سال عزیزم من۲۱بودم اون۲۰عروسی کردیم یه سال عقد یکسال هم دوس بودیم تقریبا۶سال اززندگیمون کنارهم بود ...

الهی بمیرم برات  الهی که بهترین جای بهشت جایگاهش باشه و با امام حسین و شهدای کربلا محشور و همنشین باشه   منم پدرم ۸ماه پیش فوت شد و اینگار دنیا برام جهنم و پوچ شده و بی معنی   فقط دارم میگذرونم که تموم بشه و لحظه به لحظه دلم مرگ میخواد بعد از پدرم  نفسم به نفسش بند بود   ولی چاره ایی نیست تا بوده همین بوده. مجبوریم تحمل کنیم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم برات الهی که بهترین جای بهشت جایگاهش باشه و با امام حسین و شهدای کربلا محشور و همنشین با ...

جایگاه پدرتون بهشت برین و پشت پیامبرنمازبخونن عزیزم!بله خیلی سخته وتحملش غیرممکن ولی خب چ میشه باید گذروند باید تاب اورد باید زندگی کرد!

جایگاه پدرتون بهشت برین و پشت پیامبرنمازبخونن عزیزم!بله خیلی سخته وتحملش غیرممکن ولی خب چ میشه باید ...

ممنون عزیزدلم  ان شاالله که بعد از این یه بخت خیلی خوب و عالی خدا نصیبتون کنه که خوشبخت ترین ها باشی و کمتر احساس کنی این لحظات سخت رو 

هستی گلم بعد امروز بهت پیام ندادم گفتم نمیتونی چت کنی شلوغه دورت رفتی چطوری گذشت ان شالله غم اخرت با ...

هستم عشقم نمیدونم چطورگذشت فقط میدونم گذشت اگه هستی بگو عکس بذارم ببینی!

بردار دیدم خدا رحمتش کنه خدا به دلت ارامش بده متاسفم واقعا😞😢

ممنون عزیزم نتونستم یه قطره اک بریزم😂😂