با هزار تا دردسر و داستان یک نفر رو پیدا کردم که ضامنم بشه ۴۰ تومن وام بگیرم . حالا الان که موقع پرداخت و دریافت وام شده ، بانک کلی صغری کبری چیده ، بعد که رفتم بانک ، که دو تا سوال بپرسم . انقدر کارمند بانک باهام بد حرف زد که کم مونده بود گریه کنم . آخر سر گفتم آقا من از شما دو تا سوال ساده پرسیدم . یک دفعه با صدای بلند گفت خانم متوجهی یا نه . انقدر عصبی شدم، گفتم آقا چرا داد میزنی . حالا زنگ زدم به همون آشنایی که قرار بود وام رو جور کنه . میگه چمیدونم والا .مراحل اداریش سخته . یک سریا بیخیال میشن . نمیدونم احساس کردم منظورش اینه که بیخیال بشو
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عزیزم. منم یه زمانی مستمری پدرم رو میگرفتم. میرفتم شعبه بیمه بققققدری کارمندای کثافط تحقیرم میکردن یه بار نشستم دم اداره تو ایستگاه اتوبوس و بلند بلند گریه میکردم از خجالت و تحقیر
یک هفته پیش یه آقا که نظامی بود بخاطر ۱۰۰ میلیون وام که بهش ندادن خودکشی کرد. یادداشت گذاشته بود که ...
خدا بیامرزتش واقعا هم حق داشته . انقدر اذیتت میکنه ، که حد و اندازه نداره . به طرف میگم بابا کلا ۴۰ میلیونه . ی دفه با ی لحن بدی برگشت گفت همچین میگی ۴۰ میلیون انگار ۴۰۰ میلیون تو حسابت پول نقد داری . اگه داشتی پس چرا اومدی وام بگیری .
برای وام خیلی اذیت می کنن ، من رفتم بانک برای وام سوال گرفتم قرار شد مثلاً مبلغ ۷۰ ملیون بزارم بانک ۲ ماه دیگه تقریباً به اندازه همون مبلغ بهم وام بدن ، بعدش که پول جور کردم ،رفتم پیش همون کارمند بانک گفت باید رییس بانک صحبت کنم و فلان ، در کل شرایط جدیدی پیش پام گذاشت ، منم کلاً پشیمون شدم
واقعا جای تاسف داره . اگه من به پولش نیاز نداشتم هر چی به دهنم میومد میگفتم بهشون
دقیقا. فعلا دندون رو جیگر بذار و سماجت کن برو دنبالش . وام با این مبلغ ناچیز حقت نیست یعنی وقتی بودجه های سرسام آور دارن واسه اف غ انی ها تو مملکت خرج میکنن؟