2777
2789

این تبلیغ ماشین لباسشویی‌پاک شوما چیه میاد؟؟؟ نصف صفحه و میگیره هیچ جوره هم نمیتونی حذف کنی

بالا تبلیغ، وسط‌تبلیغ، چپ تبلیغ، راست تبلیغ

باید لا به لای تبلیغات دنبال کامنت بگردی، دستت و هرجا میزاری میره رو تبلیغ یه صفحه دیگه باز میشه

یه ذره واسه هم احترام قائل بشین

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

چقدرم ک رضایت ما مهمه براشون

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا صدرحمت به این تبلیغ. اون تبلیغ مرتیکه که ی دستش تو خشتکشه ی دستش پشتشه رو کاش پاک کنن 😑😑😂

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

من چرا تبلیغ ندارم

از کاربران نیک نی نی سایتی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

و منی ک اصلا تبلیغ ندارم 😎

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
چقدرم ک رضایت ما مهمه براشون

حداقل یه گزینه حذف بزارن واسه تبلیغات

این ماشین لباسشویی و نمیشه حذف کرد عین آیینه دق همینجوری جلو چشمته

ای بابا صدرحمت به این تبلیغ. اون تبلیغ مرتیکه که ی دستش تو خشتکشه ی دستش پشتشه رو کاش پاک کنن 😑😑😂

اونو تا حالا چشمم نخورده

ماشالله اینقدر هم زیاد هست ها واسه هرکی یه چیز میاد