2777
2789
عنوان

ترک پوستی

60 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

من یه مشکلی دارم تقریبا یک ساله که جلوی رون پاهام و پشت ساق پاهام کامل ترک پوستی(همون استریا) برداشته و از همون پارسال تا الان رنگشون بنفشه... رفتم دکتر بهم گفت از چاقیه در حالی که من اصلا چاق نشدم و بعد بهم یه کرم داد ولی هم کرم قیمتش بالاست هم بخش زبادی از پوست من درگیره و مجبورم کرم بخرم تند تند... و الان بهتر که نشدم هیچی داره از رونم بالاتر هم ترک برمیداره 

کسی همچین تجربه‌ای خودش داشته یا تو اطرافیان دیده؟ چطوری میشه درماش کرد؟ واقعاا خیلی ممنون میشم اگه میدونید بهم بگید کل اعتماد به نفسم رو گرفته یکی دو تا هم نیست کل پوست پاهام همینطوری شده😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله اگر اگزما دارید دارو بیشتر تحریکش میکنه تا درمانچی استفاده میکنید؟

یه شامپو کتوکونازول بود که یه ماه استفاده کردم و یه پماد کلوتریمازول برای قسمتایی که لکه دارن... برای ترک های پوستی شما راهکاری سراغ ندارید؟ چیکارش کنم؟ هی داره بیشتر میشه 

یه شامپو کتوکونازول بود که یه ماه استفاده کردم و یه پماد کلوتریمازول برای قسمتایی که لکه دارن... برا ...

من 34 ساله درگیرشم

تمام داروهایی که مصرف میکنید به نوعی کورتن هست که به شدت با بافت استخوانی خودتون ضربه وارد میکنید و کورتن پوکی استخوان خیلی شدید میاره

در این بیماری طب سنتی خیلی بهتر عمل میکنه تا شیمیایی

من برای پوستم وازلین مصرف میکنم که پیشرفت حدود 12 سال ندارم و خارش و... هم نیست

فقط رنگ پوست قرمز و التهابات و خشکی رو دارم

اجازه میدید تو خصوصی باهم صحبت کنیم و من راهکار بدم؟

من 34 ساله درگیرشمتمام داروهایی که مصرف میکنید به نوعی کورتن هست که به شدت با بافت استخوانی خودتون ض ...

بله حتما فقط من خیلی سردر نمیارم از سایت شما درخواست بدین