2777
2789

می‌خوام برم سرش پدرشو دربیارم پیر سگ عوضی😭😭😭😭

تاپیک قبلیم ی چیزی گفتم

خبر مرگش خواست گم شه بره مادر من اخلاق بدی داره بلا نیست در پشت سر خودش ببنده گذاشت بود رو هم😭😭😭😭😭😭 این کثافت خراب چشم هیز تعمیرکار خواست گورشو گم کنه بره در باز شد منم تختم روبرو دار موهام پاهام همه چی مشخص وایساده روبروم داره کامل نگا می‌کنه واگذارشد ب امام حسین واگذارشد ب خدا

بیشررررف

من چطور تو روی شوهرم نگا کنم عقدم حالم بدهههههه مادر و پدرم طرفدار اون کثافتن نه اون پاکه داماد داره نوه داره من دیدم چطور منو دیدددددد اینا نمی‌فهمن خداکنه من بمیررررمممم من نمیزارم نمازم قضا بشه این خراب منو دید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 حالم بدهههههههههه خانوادم عقل ندارن😭😭😭😭😭

😶

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مسئول کارهای خودتی چشم مردمو نزدیکانتو که نمیتونی اصلاح کنی بسپارش بخدا و اگه میبینی مزاحم زندگیته بااین خانواده وصلت نکن تا عقدی بهم بزن

از کجا آمده ام آمدنم‌ بهر چه بود؟

عزیزم آنقدر خودتو ناراحت نکن ار ابن جور آدما ک زیادن   شما هم که نمیدونستی 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

وقتی مقصر نیستی و ناخواسته این اتفاق افتاده چرا اینقد داری خودتو عذاب میدی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

نفهمیدم کیه. 

تعمیر کاره؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

میشه شکایتش کرد؟

کاری کرد؟

برم بزنم محکم تو گوشش؟

شوووهررررممممم خیلییی حسااااسسسس حال خودم بده گوه خورد منو دید خراب بیشررررفففففففف غلط کردی وایسادی نگا کردی الهی الان چشماش کور بشه الهی الان داغ ببینه اتفاق بدی براش بیفته پیر سگ 😭😭😭😭😭😭😭😭

1- کامل سرلخت بودی ؟

2- پاهات چقدرش دیده میشد ؟ شلوار نداشتی ؟ 

همه این چیزایی که گفتی ربطی به نماز و شوهرت و اینا نداره ..اتفاقی بوده که افتاده ...شتر دیدی ندیدی ...دقعه بعد مراقب باش ..میخوای با سر و صدا کردن به عالم و آدم خبر بدی ؟

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
تو مسئول کارهای خودتی چشم مردمو نزدیکانتو که نمیتونی اصلاح کنی بسپارش بخدا و اگه میبینی مزاحم زندگیت ...

من نمی‌شناسم این بیشرف تعمیرکار نمیدونم چه کوفتی بود خیلی حالم بد حس بدی دارم😭😭😭