2777
2789
عنوان

کسانی که از ویپاد وام گرفتن

74 بازدید | 14 پست

سلام وقتتون بخیر من اولین باره میخوام از ویپاد وام بگیرم سقف وام یه تومنه حالا سوالم اینجاس که اگه وام بگیرم میشه مستقیم همون یه تومن رو به کارت دیگه انتقال بدم یا استفاده اش چجوریه

ن نمیتونی کارت به کارت کنی یا باید خرید کنی یا اگر نیاز به پولش داری بری پیش اشنا کارت بکشی اون بزن به حسابت

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش اشنا مثلا مغازه دار؟ یا فقط مهم کارت خوان باشه

مهم کارتخوان که داشته باشه اشنات باشه بزار کارت بکشی چون غریبه ها برای مالیات نمیزارن

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
مهم کارتخوان که داشته باشه اشنات باشه بزار کارت بکشی چون غریبه ها برای مالیات نمیزارن

ممنونم بابت راهنماییت یعنی اگه برا خرید باشه هرجا برم قابل برداشته دیگه مثلا باهاش خرید کنم

بله

ببخشید من چند روزیه که کارت دستم رسید حالا میخام از تسهیلات استفاده کنم میگن باید پول تو کارتم باشه انتقالی بدم میشه کمک کنی بگی چیکار کنم تا بتونم یه تومن بگیرم

ببخشید من چند روزیه که کارت دستم رسید حالا میخام از تسهیلات استفاده کنم میگن باید پول تو کارتم باشه ...

برای وام یک میلیونی باید یک میلیون از قبل توی کارتت باشه و هربار که خرید میکنی نصفش از پول خودت کم میشه نصفش از اعتبار وام

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
برای وام یک میلیونی باید یک میلیون از قبل توی کارتت باشه و هربار که خرید میکنی نصفش از پول خودت کم م ...

یعنی میشه الان یه میلیون بزنم تو کارتم و بعد چندساعت درخواست وام بدم یا باید مدت زمان محدودی بگذره تا بتونم