2777
2789
عنوان

خودکشی

208 بازدید | 26 پست

این روزا به بیشترین چیزی ک فک میکنم خودکشیه یه مشکلی برام بوجود اومده ک دیگ دنیا برام به اخر رسیده یه اشتباهی کردم ک ازش توبه کردم و عوارضش باهام مونده من یک ماه پیش خودارضایی کردم اونم چندین بار پشت سر هم از بعد ازون انگار دیگ خیلی حساس شدم حین راه رفتنم تا یه فشار کوچیک بهم میاد تحریک میشم و میخام ارضا بشم مدام ترشحات داغ و زیاد دارم فقط موقع نشستن و خوابیدن خوبم ینی اینا از عوارض خودارضاییه؟الان ک ترک کردم امکانش هست خوب بشم😔اگ اینجوری بمونم چاره ای جز خودکشی ندارم هنوز پیش دکترم نرفتم ولی تو گوگل ک چیزای بدی راجبش خوندم

چرا خودکشی؟؟

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلشو گفتم

خب دلیل موجه هی نیست

برو دکتر

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

تقصیر تو نیست تقصیر این جامعه کوفتی و عقب افتاده ماست که مارو با بدن خودمون با نیاز خودمون دشمن کردن 

خیر عوارض خودارضایی نیست با چه روشی انجام دادی اینکارو؟؟

چندسالته و آیا بار اولت بوده؟

تحریک شدن سریع اتفاقا خوبه این یعنی سالمی ترشحات زیاد هم بستگی به بدنت داره

فقط باید زمان زیاد از اون موضوع دور باشی سعی کن سر خودتو با یه چیزای دیگه مثل ورزش و....گرم کنی خوب ...

اخه انگار دست خودم نیس دیگ با یه راه رفتن ساده میخام ارضا بشم چون یکم فشار بهم میاد انگار بدنم یجوری عادت کرده 😔

عزیزم این که چیزی نیس به مرور زمان و تمرین خوب میشی خودکشی چرا حتی اسمش هم نیار 

باورت میشه اشک تو چشام جمع شده از درد کسی مثل من باید خودکشی کنه که هیچی از بدنم سر جاش نیس 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
تقصیر تو نیست تقصیر این جامعه کوفتی و عقب افتاده ماست که مارو با بدن خودمون با نیاز خودمون دشمن کردن ...

ن اصلا عادی نیس اینکه با یه فشار کوچیک تو راه رفتن سریع تحریک میشم ...فقط پاهامو روهم فشار دادم همین نمیدونم چرا خوب نمیشم

ن اصلا عادی نیس اینکه با یه فشار کوچیک تو راه رفتن سریع تحریک میشم ...فقط پاهامو روهم فشار دادم همین ...

چندسالته؟؟

نه طبیعیه من خودم مشکل دارم تحریک نمیشم اصلا تو خوشبحالته