2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 26 پست
عزیزم این که چیزی نیس به مرور زمان و تمرین خوب میشی خودکشی چرا حتی اسمش هم نیار باورت میشه اشک تو چش ...

بخدا خیلی درد بدیه ازون روز افسرده شدم ثانیه ای نیس به مرگ فک نکنم

بخدا خیلی درد بدیه ازون روز افسرده شدم ثانیه ای نیس به مرگ فک نکنم

به گذر زمان اعتماد کن درست میشه سعی سمت چیزایی که باعث میشه تحریک بشی نری، قرآن بخون، دعا 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فقط به چیزای تحریک کننده فکر نکن

اصلا به چیز تحریک کننده فک نمیکنم همین ک تو راه رفتن بهم یکم فشار میاد اینجوری میشم البته تو خودارضاییم به خودم فشار اوردم کاش خوب میشدم😔

به گذر زمان اعتماد کن درست میشه سعی سمت چیزایی که باعث میشه تحریک بشی نری، قرآن بخون، دعا

خب اصلا به چیزای تحریک کننده فک نمیکنم ولی نمیتونم ک راه نرم یه فشار کوچیکم بهم میاد حس ارضا بهم دست میده دارم دیونه میشم بخدا

خب اصلا به چیزای تحریک کننده فک نمیکنم ولی نمیتونم ک راه نرم یه فشار کوچیکم بهم میاد حس ارضا بهم دست ...

حساس شدی میفهمم چی میگی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
وقتی شوهرم به فکر ارضای من نیس و فقط فکر خودشه چاره ای جز این دارم؟

خب پس دیگه چه بدردت می خوره سوهری که نتونه ارضات کنه بعدسم شما  عضویتت زدن ۱۷ ساعت پیش همش تاپیک های اینمدلی می زاری ....