2777
2789

اسی میدونم خیلی سخته خیلی چون خودم کشیدم خیانت از نوع بدشم کشیدم ولی قوی باش بخاطر بچه هات اونا به یه مادر قوی نیاز دارن سرپا بمون تا وقتی یکم بزرگ شن اون موقع بری بزهری بری هم کمتر اسیب میبینن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم به جاش به خانمه پیام دادم که : - خوابیدی؟نوشت من کی به این زودی خوابیدم. گفتم بری خونه دیگه پیا ...

😭😭😭

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

زنشو برا حمالی میخاسته حتما

والا چون دورادور میشناختمشون میدیدم که واقعا دوستش داره حتی خاطره هاشونو با ذوق تعریف میکرد. خیلی با هم خوب بودن زنه همه اتفاقا اهل حمالی کردن نبود بچه هم نداشتن 

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍

[QUOTE=353069942]خودم به جاش به خانمه پیام دادم که :  - خوابیدی؟ نوشت من کی به این زودی خوابیدم. گفتم بری خونه هییییی خواهر فکر کردی این هرزها اگه بدونن طرف متاهله میگن برو بچسب به زن وبچت اون هرزه هم با همسرم بود میدونست زن داره دوتا بچه داره😭😭

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

دیگه نزاشت بهش پیام بدم گوشیو ازم گرفت

گفت با اسنپ اوردمش و اینا. که گفتم کو تاریخچه اسنپت. گفت دروغ گفتم دم خیابون سوارش کردم. گفتم نه این چند وقته باهاته چرا میگه من کی زود خوابیدم. لابد تو تایم خوابش رو داشتی دیگه. 

زنگ خانمه زد گفت با خودش حرف بزن. 

خانمه گفت ما همکاریم و فلان و منم با شوهرت نیومدم. یه مسیری رو با شوهرت با ماشین های خودمون جدا اومدیم. در حد پنج دقیقه تو شهر همو دیدیم فقط

همین حسی که من الان دارم.

اصلشم همینه ها 

نمیخام نمک رو زحمت باشم 

بعضی مردا یکیو میخان 

لباساشونو بشوره، بچه بزرگ کنه ،غذا همیشه آماده باشه،خونه تمیز باشه و....خودشونم میگن چیکار کنیم بریم خیانت خیالمون راحته یکی زندگیمون و میچرخونه 

بعد از زنشون انتظار دارن شبیه آنجلینا جولی یا دنیا جهان‌بخت باشه و همینقدر به خودش برسه همیشه آرایش کرده باشه

قضیه از این قرار بود که شوهرم از گروه افق کورش پروف این خانمه رو دیده بود و رفته بود پی ویش. خانمه هم مطلقه با دو تا بچه. 

بچه ها پروفایلش خیلی خوشگل بود. 

بهم گفت بیا همو ببینیم. یه حسی منو کشوند سر قرار با اون زنه. 

دیدمش. اصلا اونی نبود که فکر میکردم. 

یه خانم ریزه میزه که ده سال از من بزرگ تر بود با یه قیافه معمولی. 

منو که دیده بود کپ کرده بود اصلا. 

گف وای تو چقد خوشگلی

والا چون دورادور میشناختمشون میدیدم که واقعا دوستش داره حتی خاطره هاشونو با ذوق تعریف میکرد. خیلی با ...

پس مرده چه مرگش بود😭😭😭مگه اینطوری میشه زندگی کرد

پس زنشم بره خیانت کنه بگه یه عالمه شوهرمو دوست دارم