2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مرده چه مرگش بود😭😭😭مگه اینطوری میشه زندگی کردپس زنشم بره خیانت کنه بگه یه عالمه شوهرمو دوست دا ...

بخدا منم اصلا درک نکردم تو همین نینی سایت هم دیدم مرده هم خیانت میکنه هم واسه زنش اشک میریزه و التماس میکنه که جدا نشه. مردا دیوانه ن

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
بخدا منم اصلا درک نکردم تو همین نینی سایت هم دیدم مرده هم خیانت میکنه هم واسه زنش اشک میریزه و التما ...

کاش اینجور آدما وجود نداشتن نمی‌دونن با قلب و روح یه زن چیکار میکنند😭

رابطه جنسیتون خوب بود؟

اره خوب بود. حتی میل من بیشتر بود گاهی. 

تو گوشی شوهرم دیدم که یه ماهه فیلم س و پر میبینه. علت جویا شدم. شوهرم گفت بهم که جای بچه هارو جدا کن منم جدا کردم. بهش گفتم حالا که نی نی بزرگ شده بهتر میشه وضعیت و اینا. یه مهلت بده تا بتونیم دوباره برگردیم مث سابق. 

اما در کل، ما رابطه جنسیمون عالی بود. شاید کم بود نمیدونم. ۶ بار در ماه بود ولی کیفیتش خوب بود. با سه تا بچه بیشتر نمیشد

خانمه گفت رابطمون اونطور نبود که تو فک کنی و ۶ روز بود. من خودمم خیانت دیدم که جدا شدم و دوست نداشتم زندگی کسی رو بهم بریزم. شوهرتم دو بار بیشتر منو م

ندیده. یبار که اومده بود دورادور منو دیده بود محل کارم. یبارم دیشب اومد دم محل کارم و هر کدوم با ماشین جدا اومدیم داخل شهر ۵ مین همو دیدیم. 

خانمه گفت رابطمون اونطور نبود که تو فک کنی و ۶ روز بود. من خودمم خیانت دیدم که جدا شدم و دوست نداشتم ...

خیانت خیانته

و غیر قابل بخشش

نمیگم حتما جدا شو

اگه موندی طوری بمون که فقططططط خودت و بچه هات مهم باشن

برای خودت بگرد و بخر و خوش باش

انتظاراتتو ببر بالا

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
واقعا من موندم مرد خوب هست؟منم به خاطر خیانتش دارم جدا میشمولی نمیدونم اگه دوباره ازدواج کنم یه مرد ...

آره مرد خوب هست

من توی یه دوره انقد از لحاظ روحی بخاطر پدر مادرم تحت فشار بودم که میخواستم از خودم فرار کنم

میخواستم یکاری کنم یه بهونه پیدا کنم برا خودکشی

به شوهرم خیانت کردم...

نتونستم تحمل کنم خودم بهش گفتم

من واقعا دوسش داشتم ولی دست خودم نبود انگار

من و بخشید...

حتی بعدش رفتارش باهام هیچ تغیری نکرد

میگفت مقصر خودشه که نتونسته یکاری کنه از فشاری که روی منه کم بشه

کاریم نمیتونست بکنه

کاری کرده که شرمندشم همیشه

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید