2777
2789

غصه نخور عزیزم یا بمون و فقط برای خودت زندگی کن یا برو و فراموشش کن

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار دو سال پیش، با یکی بهم خیانت کرد. یبار رفته بود محل کارش دیده بودش فقط و وای که دید من چقدر داغون شدم. دید که زندگیمون چطور رفت روی هوا. چند نفر از اطرافیان فهمیدن و اون انقدر نادم و پشیمان بود که برگشتیم به هم. 

میدونست یبار دیگه خیانت کنه نمیتونم ببخشم

من فکر میکردن خیانت تنها تو نی نی سایت که رواج داره وفکر میکردم ۸۰درصد ساختگی باشه حای با وجود اینکه خودم خیانت دیدم اما از چند ماه پیش که پسرمو میبرم مهد متوجه شدم خیلی از مادرای اونحا خیانت دیدن 😔😔😔نمیدونم واقعا اقایون چشونه خب مگه زنهای دیگه چی دارن که زن خودشون نداره💔😔😔😔😔

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

دو هفته پیش دیر اومد خونه و من یه پیام روی گوشیش دیدم که شبت بخیر. 

پروفایلش خانم بود وای که دنیا روی سرم خراب شد. 

پرسیدم کیه. گفت نمیشناسم. گفتم نمیشناسی که تاریخچه تناستم باهاش پاک کردی

شوهر منم به خانمه گفته بود که زنمو دوست دارم.

اینا تنوع طلبن دوستت داره ولی از زنای دیگه هم نمیتونه بگذره به یه نفر قانع نیست اگر واقعا میخوای تو این زندگی بمونی باید خودتو بزنی به نفهمیدن و تا جایی که میتونی پس انداز کنی که وقتی بچه هات بزرگ شدن راحت جدا بشی

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
دو هفته پیش دیر اومد خونه و من یه پیام روی گوشیش دیدم که شبت بخیر. پروفایلش خانم بود وای که دنیا روی ...

بمیرم برات خیلی سخته خیلی🥺🥺🥺😔😔😔

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

تو دنیای واقعی کسی دوست نداره بگه که خیانت دیده.

بله درسته اما تومهد خانمهای خیانت دیده گفتن میدونی شاید به خاطر اینکه کسی نمیشناسشون تا قضاوت بشن طفلیا نیگن تا سبک بشن مثل خودم

دو هفته پیش دیر اومد خونه و من یه پیام روی گوشیش دیدم که شبت بخیر. پروفایلش خانم بود وای که دنیا روی ...

خودم به جاش به خانمه پیام دادم که : 

- خوابیدی؟

نوشت من کی به این زودی خوابیدم. گفتم بری خونه دیگه پیام نمیدی. 

وای بچه ها. دنیا روی سرم خراب شد. خانمه میدونست که شوهرم متاهله