الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکبار دو سال پیش، با یکی بهم خیانت کرد. یبار رفته بود محل کارش دیده بودش فقط و وای که دید من چقدر داغون شدم. دید که زندگیمون چطور رفت روی هوا. چند نفر از اطرافیان فهمیدن و اون انقدر نادم و پشیمان بود که برگشتیم به هم.
من فکر میکردن خیانت تنها تو نی نی سایت که رواج داره وفکر میکردم ۸۰درصد ساختگی باشه حای با وجود اینکه خودم خیانت دیدم اما از چند ماه پیش که پسرمو میبرم مهد متوجه شدم خیلی از مادرای اونحا خیانت دیدن 😔😔😔نمیدونم واقعا اقایون چشونه خب مگه زنهای دیگه چی دارن که زن خودشون نداره💔😔😔😔😔
زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂
اینا تنوع طلبن دوستت داره ولی از زنای دیگه هم نمیتونه بگذره به یه نفر قانع نیست اگر واقعا میخوای تو این زندگی بمونی باید خودتو بزنی به نفهمیدن و تا جایی که میتونی پس انداز کنی که وقتی بچه هات بزرگ شدن راحت جدا بشی
امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍