2777
2789
عنوان

بیا فـالت رو بگیرم🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 3232 بازدید | 513 پست
ببین کلا بیخیالش شو ببین چجوری برمیگرده به خودت برس تو زندگی خودت الویت بذار نه اون مرتیکه پفیوز بی ...

منظورم اینه ک آبان به غلط کردن میوفته یا نه ؟؟؟ 

قبول می‌کنه شرط منو؟؟ 

میاد معذرت خواهی ؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا رفته ببخشیدا دوس داشتی بگو

بخاطر مسائلی گذاشت رفت بهم میگ خودت بیا من میگم تو بیا میگ نمیام خانوادمم میگن باید خودش بیاد اینجوری بری هرچی حرف بارت مکنن 9ماه شده رفته یه بچه کوچیکم دارم 4ماهشه تو این چن مدت تهدید ک میخام ازدواج کنم برام خاستگاری میرن معتاد شدم اینا الانم میگ دارن واقعی واقعی میرن خاستگاری برام منم اینجا دارم جوش میزنم بهش میگم بیا نمیاد 

بخاطر مسائلی گذاشت رفت بهم میگ خودت بیا من میگم تو بیا میگ نمیام خانوادمم میگن باید خودش بیاد اینجور ...

بمیرم برات الهی بچه چه گناهی کرده طلاق مگه گرفتید که بره زن بگیره این ی خانواده امل و در به داغون داره

بمیرم برات الهی بچه چه گناهی کرده طلاق مگه گرفتید که بره زن بگیره این ی خانواده امل و در به داغون دا ...

ن طلاق نگرفتیم از یه جا شنیدم ک بعد محرم میان دنبالم بهش گفتم مگ اینو نگفتی گفت ن مردم حرف درست کردن خانوادش میخاستن بیان دنبالم فک کرد خانوادم نمیزارن من بهش گفتم ک میزارن الان گفته چ خاکی بریزم سرم من بهشون گفتم تورو نمیزاره الانم میگ دیگ تموم شده اینا حالا هرچی بوده نمیدونم دیگ چیکار کنم 

اره میاد بلاخره کوتاه میاد خودش میشینه سر خونه زندگیش

واقعا کارت گفت؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
اره کارت گفت ابان

هانا جان شکایت و دادگاه و پاسگاه نمیبنی ؟؟